НБА сезона 2022/2023

• Креатор на темата Креатор на темата BigMac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bradata i Embid ako igraat vaka jako vo Playoff ocekuvam titula i nisto pomalku
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Ovoj Playoff veruvam Nets i Fila se srekjavaat vo Playoff ke bide mn mn jaka serija Fila odi ponatamu.

Последно уредено:
Јака утакмица вчера 76 вс Клиперс ја гледав, ја имав 2ка на 2.6 квота ми зема 196К друго се испадна и НБА и Еуролига, Мајами издупија само ама не ја уплатив.Клиперс ако станат сите здрави одвен Менфис нема кој друг да им парира во плеј оф.

Нетс се во страшна форма

KD e vo strasna forma na mal broj zemeni shutevi ispod 20 stava 30 poeni prosek... Mn e efikasen zamisli covekot da ja otpusti rakata so uste 7-8 shutevi povekje na utakmica kolku sto zemaat Doncic LeBron i drugite... Togas KD ke stava 40 prosek... Vo Playoff ke igra mn pojako 100%, togas vredi na poeni plus da se mava.

Интересна вечер у Нба, Лука 50ка, СГА 44, Халибуртон 43 и 3ка за победа, Ембид 44, РЏ Берет 44, Харден 20-10-20, Дерозан гејм винер.

Уште не ми е јасно по очајната ланска сезона на Лејкерс пак ги ставаат да играат на божиќна вечер,јак кур ако леброн игра таму кога се очај невиден.Има 15 екипи сигурно пред Лејкерс што заслужиле да играат.

Pascal Siakam е многу потценет играч и не се крева галама и не се збори многу за него но мислам дека е топ 10 играч во лигата.
Висок,силен,брз,интелигентен комплетен модерен нба играч.
Влезе во лигата познат по својата дефанзива но многу ме фасцинира неговиот напредок во офанзивата.Има 28 години ја игра 7-та сезона во Нба и секоја година има очигледен прогресивен напредок во неговата игра.
Screenshot_20221225-124749-897.png
Може сам да си создаде шут,знае да шутира тројки добар е во фати-шутни,одлична прегледност на теренот,добар скокач,добар е еден на еден со 203cm може да брани играчи од 1 до 5 иако повеќе не се троши толку во одбрана на сметка на офанзивата плус сега
OG Anunoby им е главен во одбраната кој исто така многу ме фасцинира неговиот развиток особено офанзивно и сметам дека исто така е комплетен модерен нба играч.
Screenshot_20221225-131158-717.png

Hhhhhhhhhhhhhhhhh

James Harden
According to ESPN's Adrian Wojnarowski, James Harden is considering a return to Houston this summer if he does not agree to a new deal with the 76ers.
This past summer, Harden agreed to a two-year deal with a player option for the 2023-24 season, making a financial sacrifice to help the 76ers improve the roster. This allows him to opt out and hit free agency in July, but nothing has been decided. According to the report, a return to Houston isn't out of the realm of possibility, even though the franchise is in the midst of a rebuild. Adding Harden would speed up the Rockets' "clock," and it also raises the question of how this would impact Kevin Porter Jr. and Jalen Green. There's still a lot of basketball to be played before then, but there's no denying that Harden's best years as a pro were spent in Houston.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom