НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Мислам дека ако го поминат Бостон, Милвоки ќе биде старо-нов шампион. Со ваков Јанис и еден од најпотценетите играчи во лигата Џру Холидеј, плус со враќањето на Мидлтон ќе бидат непобедливи.

Кај е глупакот илз да објасни како Бруклин и Филаделфија ќе газеа се пред себе и како Дурант и Харден биле најјаки игра4и во лигата брат4е. Каков глупак Боже ме сачувај, интернет треба да му се забрани за стално и да се банира од сите форуми. Багра предводена од емоционален и навивачки разум па уште силен јунакот, ќе изгурале до финале еден од овие два тима. Редок антиталент.

Кај е глупакот илз да објасни како Бруклин и Филаделфија ќе газеа се пред себе и како Дурант и Харден биле најјаки игра4и во лигата брат4е. Каков глупак Боже ме сачувај, интернет треба да му се забрани за стално и да се банира од сите форуми. Багра предводена од емоционален и навивачки разум па уште силен јунакот, ќе изгурале до финале еден од овие два тима. Редок антиталент.
Баниран е изгледа.
@Stefan-kobe сори брат твоето хохохо отиде против Бостон ја кога го пишав, нема веќе.

Не следам долго време баскет последниве три сезони само и вчера глеав Мајами со Фила.. Па оној Харден толку ноншалантно копиле да ти бил не сум верувал.. дечкото не се ни испоти а играат клучна утакмица башка што се изнапромаши се што фати..бруки невидени.. жал ми падна за Ембид се глеаше апла дека не е спремен и дека не може да игра.
Ќе биде интересно вечер Милвоки - Бостон!! Се надевам ќе ја тераат до мајсторка па кој сака нека победи.

I Boston so ovoj tim ne mozat da go iskorenat toa sto go imaat posledni 5 godini,da napunat gakji koga e najpotrebno. Prosla utakmica Jrue psihicki gi izede sam, 14 poena vodea na 9 min pred kraj i izgubija. Vecer se zatvara serijata, nazalost.

криво ми е сега што бев умрен од работа и не ја гледав, ќе има мајстока во ТД ГАРДЕН !!

Одличен почеток на 7миот натпревар помеѓу Бостон и Милвоки. Финале пред финалето.
Кој и да победи вечерва, 90% освојува титула.

Одличен почеток на 7миот натпревар помеѓу Бостон и Милвоки. Финале пред финалето.
Кој и да победи вечерва, 90% освојува титула.
Не сум толку убеден,нема да биде така лесно,кој и да е ќе треба да ги помине Мајами па највероватно ГСВ до врвот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom