НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е само загревање, си игра кралот со децата. Вистинското почнува после финалето на Истокот.

Убаво пиша некој од репортериве на твитер, Кавс се како Бруклин кога се формираа (Гарнет, Пирс, Џонсон, Дерон), само што го имаат Леброн. Полно докажани ветерани што се шлепаат на стара слава.

Towns ne moze da mrdne kaj brakava vo post. 0 poena( imase i problemi so fauli ama pak) ne se sostavi so topka

Дефинитивно најслабиот ростер што го имале Кингси од кога ги пратам. Не разбирам стварно, Кали е најбоље стејт за живеење, полни со кеш се кингси не разбирам 11 години да не можеш да склопиш достоен тим..
Језда беше преостар крис вебер пред некој ден со критиките но до негде е во право

Eve Bulls gi ima Lavine i Markannen, Phoenix Booker i Jackson, Atlanta Shroeder itn. Se se ova igraci sto mozat da bidat prva ili vtora opcija za vo idnina.. KINGS KAKO PRV IGRAC GO IMA BUDDY HIELD, koj e malce poslab igrac od swaggy p vo prime hahaha... Za Fox rookieto uste rano mi e da zboram, ama ke najdat nacin i nego da go poebat

За Фокс рано е да, али потсеќа многу на Вол и мнооогу очекувам од него. Го пратев и лани огромен потенцијал, ептен ме бендисува. За мене омилен на овој драфт клас. ( не и најдобар - сеуште ) :)

Abe se e ok toa, uste vo Kentucky na Lonzo crevata mu gi vadese, ama mnogu zavisi do timot kako ke go igraat, kolku minutaza ova ona... Zatoa mi se sviga Markannen kaj nas sto dobiva po 30+ minuti, 20 10 ima prosek do sea :)

Па за бекап плеј има солидни бројки а и минутажа.
27.0 min
12.5 ppg
40.4 fg
33.3 3fg
4.1 reb
5.1 ast
0.8 stl

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom