NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mitagsbhtI1qdi785o1_400.gif

(y):icon_lol:

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.8-3_4_rx812_c608x810.jpg

ЗДРАВЈЕТО ИМ ГО ЗЕМА McGee со тоа сочните банани..............мммммммм.............DELICIOUS
=прсти да излижеш !

ГИ ШИНААА едноставно рибариве...........70 у прво полувреме, фрчат цепелини, мепелини, банани (Kobе, кај ти е бизнис планот да отвориш пиљара:pos: ) .........абе шведска маса ти кажувам....................не знаеја овие "родени за playoff" :pos: што ги снашло!!!

црната танга па ми прави селски финти, ме разбираш aka pump fakes :pos: .........и ооооп појаде бананка......го закачија крилата на Mcgee:drk: он на McGee тие стари финти :LOL:

АЈ СО ЗДРАВЈЕ ...................

Е поради ова треба да се пријави на слем данк контестот....ама муабети за друго време се тоа.

Секако суперстаровите мора да се вратат во ова натпреварување, М-О-Р-А, но неговите предиспозиции, одраз, моќ и слично не мора ништо да значат, глејте го Фарид, 2 дена пред куцањава на твитер бараше идеи да му пишат, мислеа се заебава човекот, испадна озбилен, све е до креативноста, и Грифин се натпреваруваше па искрено ме разочара многу, поготово со колата каде хаубата ја рипна, ништо посебно, ништо спектакуларно.
У секој случај, ривалитет, креативност, и супестар играчиве, фалат ненормално, ова више не се трпи што се дешава секоја година.
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 12:17 ---

:eek:

Зошто избегаа одма бе? Нема ваљда да ги тепаат :D

Еј што бидна со тепачката што настана на натпреварот Индијана-Голден Стејт да не знае некој? :)

Мора да признаеме, мајндфак ситуација беше ова. :)
Да не беше насловот на видеото, реално, вакви ќе бевме по шутот и реакцијата на Ариза и останатите играчи... слушајки го коментаторот секако

are+you+fucking+kidding+me+meme+the+fuck+is+wrong+with+you+4chan+funny+knowyourmeme.jpg

И јас се зачудив, гледам конечен резултат 96-95 за детроит а коментаторот збесна кога топката ја погоди мрежата.:D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom