NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оп иде темава у следење. Ајде со среќа нека им е на вашите тимови, се надевам на боље дискусии оваа сезона а не само расправи Бостон вс ЛА или Коби вс Џејмс. И само да прашам дали некој знае, дали ќе дадат нешто free league pass на почеток колку да се навлажниме со HDто?

Оп иде темава у следење. Ајде со среќа нека им е на вашите тимови, се надевам на боље дискусии оваа сезона а не само расправи Бостон вс ЛА или Коби вс Џејмс. И само да прашам дали некој знае, дали ќе дадат нешто free league pass на почеток колку да се навлажниме со HDто?

Да, има веќе Free и трае до 7ми. Log in! :)

Зашто при правење на акаунтот ми бара тамо кај billing info да попунам за картици за плаќање ова она, кога селектирано ми е тоа фрее?

Исто и мене па и ме дупи коа пишувам број, некако не се поклапа...

Зашто при правење на акаунтот ми бара тамо кај billing info да попунам за картици за плаќање ова она, кога селектирано ми е тоа фрее?
За да ти земат пари ако не го откажеш бесплатниот лигапас пред да истече, педери.

Треба да ги дадете сите потребни информации, само така може да се искористи.
И точно, ако не откажете на 7ми, ви зема таму колку што е потребно...пазете да откажете на 7ми!

Абе ајде уште еден чуек најдите за Фантази лигата да му ебем, овој спасев шо го нема го нема....
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 18:33 ---
Иначе ќе има нешто вечер на СпортКлуб ?

Абе ајде уште еден чуек најдите за Фантази лигата да му ебем, овој спасев шо го нема го нема....
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 18:33 ---
Иначе ќе има нешто вечер на СпортКлуб ?

Јас би играл, само да ми објасните што како/

Има ли шанса некој од вас да ми даде акаунт да гледам вечер или? :D

Исто и мене па и ме дупи коа пишувам број, некако не се поклапа...

Таму десно стегни change и после то селектирај free trial. Пополни пак инфо, и би требало да е активирано. Само шо активирав јас, цел сум ќејфој. :)

Таму десно стегни change и после то селектирај free trial. Пополни пак инфо, и би требало да е активирано. Само шо активирав јас, цел сум ќејфој. :)
Ај пиши како го направи со телефонот пример за мобилен?

Абе сега никој нема да ми одговори
може ли некој да ми даде акаунт да гледам :P
NUDGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

еј дај бе кажете чаре има некое без ова виза да се пополни?

24nl53n.jpg

еј дај бе кажете чаре има некое без ова виза да се пополни?

24nl53n.jpg
и јас заглавив овде ако најдеш некое решение пиши ми хахахах :D иначе мора да платам да гледам така нема free trial? како што видов има од 25 до 7 ноември :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom