Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

како ги исплескаа поштено. повеќето фанови на лејкерс беа сигурни дека ќе тепале, дури некои од нив потенцираа дека 1000% ќе тепале 

Абе и тебе не ти е лесно,кој рекол дека ќе тепамо сигурно?ја не сум видел.затоа не збори у множина,јасно.Мочањекако ги исплескаа поштено. а сите фанови на лејкерс беа сигурни дека ќе тепале, дури некои од нив потенцираа дека 1000% ќе тепале
епа дека сте сега, да го потврдете тоа мислење
п.с.
![]()
Абе и тебе не ти е лесно,кој рекол дека ќе тепамо сигурно?ја не сум видел.затоа не збори у множина,јасно.
Значи искрено тресеш глупости,знам ја што се пишува у фан клубот не се секирај,и сеа пак го прелистав.И не видов никој да биде сигурен у победа,туку едноставно сите се надеваа,исто како и вие нели?Немој да ме праеш будала со сила.ме мрзи да копирам линкови од постовите, отвори си твојо фан клуб, последните 2,3 страни, ако не си отворил

Значи искрено тресеш глупости,знам ја што се пишува у фан клубот не се секирај,и сеа пак го прелистав.И не видов никој да биде сигурен у победа,туку едноставно сите се надеваа,исто како и вие нели?Немој да ме праеш будала со сила.
Еј фала многу,ако ти е ревелантно мислењето на еден фан ок,едно е да бидеш сигурен,друго е да се надеваш,ајт позз.еве да те просветлам
http://www.forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-Лос-Анџелес-Лејкерс.9237/page-306#post-5663017
http://www.forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-Лос-Анџелес-Лејкерс.9237/page-302#post-5649110
едно е да се надеваш, друго е да очекуваш...поз
![]()
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:16 ---
Skills Challenge field: Jrue Holiday, Brandon Knight, Jeff Teague, Damian Lillard, Jeremy Lin, Tony Parker.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:16 ---
3-point shootout field: Ryan Anderson, Matt Bonner, Stephen Curry, Paul George, Kyrie Irving and Steve Novak.
Не би бил толку сигурен...![]()
Тим Шек има растур да направи!