NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
ццц Голден Стејт си ставија јаже околу вратот. дадеа го Елис, нивниот најдобар играч :facepalm: со Кари добар тандем беа

Вечер Селтикси треба да ги згазат Голден Стејт јако мислам,1.85 коефициент има !

^ е сеа дали ќе игра Монта ???
ако не игра, не би требало да претставуват проблем

Mike D'Antoni has resigned as New York Knicks coach, a source tells Y! Sports.

(y)

Помошникот Вудсон (некогашен тренер на Атланта) ќе го замени, до кога ќе видиме.

абе да, ама ваљда нема уште денеска да дебитира во Бакс, па затоа ме збуни малце
Не играше ни вчера против Kings. Би можел да дебитира вечер за Bucks, зашо да не. Ништо не ме чуди во NBA, кога гледам какви чудаци се и играат по 3 натпревари во 3 дена..

е колку е точно овоа за Д’Антони o_O

Д'Антони и не е лош тренер ама со играчи со големо его како Мело немојш крај да најдиш... веројатно дошло тимот да бира помеѓу овие двајца и ДАнтони си рекол ај у курац и се откажал
Не би било лошо Клиперси да му дат шанса и онака полош од Вини нема никој на светот. Бркот е мајстор за пикнрол (Амари & Неш) не би бил лош за Пол и Грифин, макар шо дефанзивно ќе бидат уште полоши.

Има да им пишам негде на Блејзерс страната, а бе лигапас заради вас сум купил вие се заебавате, дај нека прават некој трејд било што или нов тренер зашто вака не оди, мора некоја промена, се нервирам, само Олдриџ на ниво, другиве изгубени во свемир:facepalm:

Има да им пишам негде на Блејзерс страната, а бе лигапас заради вас сум купил вие се заебавате, дај нека прават некој трејд било што или нов тренер зашто вака не оди, мора некоја промена, се нервирам, само Олдриџ на ниво, другиве изгубени во свемир:facepalm:
Искрено брат ве жалам ако биден и дилов за Бисли да дојде во Лејкерс.....во тој случај Блејк ќе иде кај вас, џабе парите ќе ги зема и лебот ќе го јаде.

Искрено брат ве жалам ако биден и дилов за Бисли да дојде во Лејкерс.....во тој случај Блејк ќе иде кај вас, џабе парите ќе ги зема и лебот ќе го јаде.
Па еве Крафорд не игра денес, а он би требало во Минесота, така да мислам дека Блејк ќе се врати, ама па како игра Фелтон дури и добро ќе испадне, а плус и пик од прва рунда, важно некоја промена да се направи. туку уште не можам да преболам што се распадна без вистински да заигра големата тројка Рој, Олдриџ, Оден, тоа ќе беше јако али тоа е.

Роуз не игра вечер против Мајами, штета, Денг се враќа али како и да е десеткувани се бајаги тука, кој ја играл кец а не го знаел ова ... may the force be with you.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom