Абе едно шоу со три продолженија
Важно стигнаа до победата а Bosh докажа каков играч е.
Слободно плукајте сега нема да ви вреде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе едно шоу со три продолженија

Никси жива катастрофа се, од Визардси со 16 губат
има некоја логика да го избркааТ? со него ни плејоф нема да стасаатСреќа дека Вош се септичка јама од тим па ги стигнаа.
Иначе овој Д'Антони е на клупа на Никси уште само ради неговиот енормен договор и астрономската сума која би му ја платиле као оштета !
Тоа ти така мислишДобро бе овие Денвер се јаки или прејаки??..еднаш ги пишав минус против Милвоки победија едвај со 5 разлика и се мачеа..а во која било друга утакмица да не ги гледам маме ебаваат..изгледа онај Галинари заедно со Руди добро си се погодија..баш симпатична екипа се ..се надевам дека утре ќе го изделкаат и Сан Антонио !

Добри се за ваков брз распоред затоа што имаат голем број на добри играчи. Нема некој суперстар освен може Нене зависи кој како го гледа. Кој и да искочи од прва петорка влага некој кој е еднакво добар на него. И мене ми се многу интересни за гледање.Добро бе овие Денвер се јаки или прејаки??..еднаш ги пишав минус против Милвоки победија едвај со 5 разлика и се мачеа..а во која било друга утакмица да не ги гледам маме ебаваат..изгледа онај Галинари заедно со Руди добро си се погодија..баш симпатична екипа се ..се надевам дека утре ќе го изделкаат и Сан Антонио !
Нене суперстар ? Без навреда али ако Нене би бил суперстар според мене би требало да биде атрактивен играч, али прави суперстар играчи на центарска позиција според мене биле и ќе бидат : Хауард, Шекил и Патрик Јуинг, а за другиве не баш..Добри се за ваков брз распоред затоа што имаат голем број на добри играчи. Нема некој суперстар освен може Нене зависи кој како го гледа. Кој и да искочи од прва петорка влага некој кој е еднакво добар на него. И мене ми се многу интересни за гледање.
Затоа пишав зависи кој како гледа. Доби многу јак договор Нене оваа сезона така да они гледаат нешто у него. А дечкото е стварно јак ама не е толку атрактивен како тие ти што ги наброја. Нешто у стил на Кевин Лов е.Нене суперстар ? Без навреда али ако Нене би бил суперстар според мене би требало да биде атрактивен играч, али прави суперстар играчи на центарска позиција според мене биле и ќе бидат : Хауард, Шекил и Патрик Јуинг, а за другиве не баш..
Кевин Лов има и шут, дечково има само одбрана и скок..Затоа пишав зависи кој како гледа. Доби многу јак договор Нене оваа сезона така да они гледаат нешто у него. А дечкото е стварно јак ама не е толку атрактивен како тие ти што ги наброја. Нешто у стил на Кевин Лов е.
Како бе само одбрана и скок, минатата година заврши со најдобар процент од поле, што значи не троши многу топки а просек имаше 15 поени. Процент од поле му беше над 60% а на терен проаѓаше по 30 мин, што воопшто не е лошо. А и за центар изведува слободни со над 75%Кевин Лов има и шут, дечково има само одбрана и скок..