NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Името сум му го утнал ама презимето така си го читам.

Харден злато му вреди на Оклахома, според мене подобар од Вестбрук, еден од најкомплетните играчи во нба, нема нешто шо не можи да напрај.

Харден злато му вреди на Оклахома, според мене подобар од Вестбрук, еден од најкомплетните играчи во нба, нема нешто шо не можи да напрај.
И според мене нема дилема дека Харден е подобар од Вестбрук, посебно кога станува збор за кошаркарска интелегенција
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 04:39 ---
Ах што било убаво на западниот врв:)

Интересно одиграа булси на крајот преку Ноа.

И браво за Портланд и нивната тимска игра, фатив малце од крајот и браво за Олдриџ и тројките на Батум .

ај овие јута отепани, ама ова од милвоки ги надминува сите граници

Derrick_Rose_MVP_2011_Wallpaper.jpg

MVP ! Да се знае !

Ноќеска ми се допадна тоа што Дерик Роуз не беше човекот што ќе го решава последниот шут. Сепак целата одбрана на Атланта се сврте кон него и остатокот од тимот имаше ’’лесна’’ задача

Портланд со нивната колективна игра ја собраа победата од 3-та на Оклахома. Браво за колективноста.

И уште нешто. Рик Аделман веќе работеше со европски кошаркари во Сакраменто...не ми е јасно зошто повеќе не ја разработи пик & рол играта меќу Рики Рубио и Кевин Лов. Едноставно Кевин умее да погоди од дистанца без проблем. Доколку малку повежбаат на ова ќе бидат достојна замена за Стоктон ту Мелоун :icon_lol:

Коби сеа ќе ги згази Хјустон, да се искупи за лошата партија со Денвер!
Тоа и се деси 37 поена 8 ребаунд и 6 асистенции некако тивки се експертиве наши овде тоа беше лош ден за Коби добар играч си останува добар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom