NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Него читав нешто, Трејд Рондо за Гасол..? Ќе ја биде? :)

И ја читам тоа сеа. Не ми се верува. Ама ако се деси, ќе биде феноменоменално :)

После Лејкерс ќе бркаат и 4ка, не знам кој би го земале за таму. Фак, нејќам да се залажувам со гласинава, зашто ептен нереална излеа. :D

Него читав нешто, Трејд Рондо за Гасол..? Ќе ја биде? :)
Се што ке се прочита немора да биде вистина, кога веќе прочита да наведеше и извор.
Инаку овој трејд е далеку од реалноста, зошто Бостон би го давале својот плеј, кога го имаат КГ на позицијата на Гасол? Е да, и колку години има Гасол а колку Режон?
Малце смешна ми е весва :)

Можи Гасол центар да игра
Ама глуп трејд би бил за двете екипи, Лејкерси ќе треба да барат крилен центар а Селтикси ќе немат никаква иднина

Во случај Рондо да дојде а Гасол да замини, тогаш Скола ќе го бараат Лејкерс

ма шо думате бе, рондо никад нема да си иде од Бостон. F**k OFF :свиркам:

Џереми Лин кипс ит роулин !! 23 коша и 10 аситенции !!

И дали после 200 године ќе видим 3 победи по ред на моите Пистонси или ќе ја заебат работава у 4-та ко по обичај ??

Одлично изненадување е дечково.Разигрува , поентира и одлична свежина им донесе во тимот.Единствено нешто позитивно што им се случи на Њу Јорк годинава освен Шамперт.Со тек на време може да стане и подобар со оглед на тоа дека во 4та четвртина се чувствува замор од мал број на утакмици. Со сигурност предизвикува многу симпатии кај сите .

0qWLy.png

f1xnvd.jpg

tumblr_lz0g7jsvYt1qzb7vjo1_500.png

qZtsS.png

2hia3go.png

tumblr_lz267mJuZt1r7tffzo1_500.jpg

AlFMxcdCIAMyxKQ.jpg:large

AsianFatherJeremy.jpg

Туку Клиперси нешто тешко ќе оди без Билапс а? И Кливленд беа без Ирвинг ама затоа Ramons Sessions show, 24 поени и 13 асистенци :cuc: (Еден од кандидатите за нов плеј во Лејкерс)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom