Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе ајде убаво почнеме да играме и одма „рагбистите“ лејкерс мора да повредат некој. лани у финале го повредија перкинс сеа гарнет. и после гарнет бил оваков онаков, не јадете џабе
Лејкерс многу јасно![]()

Пост на место баш така,ама лекција им одржа,кој потези им ги направи,фантастичен е одличен е за гледање,више е он на ALL-STAR,тукаЛамаркус Олдиџ. Како само се трансформираше од просечно добар крилен центар во незапирлив крилен центар,и тоа главно поради повредата на Брендон Рој. Од кога се повреди Рој, од пред околу 2-3 месеца), Олдриџ во просек има околу 25 поени и 10-тина скока. А стана незапирлив зашто почна да игра и поентира многу повеќе во рекетот, порано во главно само шутираше од дистанца, ама сега прв избор му стана рекетот и почна да растура. Од крилните центри е меѓу најдобрите шутери, под кош тешко го запираат, значи може да те убие и на пик-енд-рол, и на пик-енд-поп. Вчера ги реши Сан Антонио, 40 поени(личен рекорд), 11 скока. Ако он не заслужува место во Ол-стар, стварно не знам кој заслужува.
Ako moze nekoj da mi kaze vo skopje kade se prodaavat kosarkarski dresovi na brat mi mu e rodenden da go iznenadam