NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Го повреди пак коленото при скок. Излезе од игра и не се врати на натпреварот.

Пу да му ебем зарот. Таман почна да влага у форма, ваљда не е сериозно, уште нема конкретно ништо на нетов !

Клиперси покажаа карактер вечерва. Честита нека им е победата.

Честитки до Клиперс, ама има време:)

Гордон животноно не утна, иначе друг ќе беше расплетот.
Како и да е браво за Клиперси. :)

Интерес меч со многу тензија на крајот. Одом и Грифин се провоцираа во текот на целиот меч, но Одом не издржа на крајот:). Инаку исклучувањата беа прав циркуз (типичен за НБА). Ако некој требаше да биде исклучен тогаш тоа требаше да биде само Дејвис. Во последната четвртина Клиперс почна да ги служи шутот и тука лежи клучот за вечерашниот успех.

Изедначена утакмица и да победеа Лејкерс ќе беше подеднакво заслужена победата, сепак на крај направија повеќе грешки. Како и да е честито победа за Клиперс :smir:

Добра утакмица беше синоќа Клиперс-Лејкерс .. Маливе им вратија за првиот пораз :) . Не знам само зошто толку се испонашаа судииве во финишот со 4те исклучувања. Мое мислење е дека требаше само Одом и Дејвис да ги исклучат, немаше потреба од никаква санкција за Артест и Грифин.

Спарси не се запираат сезонава,нова победа ноќеска против Денвер дома 15-тина разлика,последните неколку утакмици Попович ги одмара доста главните играчи што е многу битно,пошто може многу лесно да се повредат,ако нема повреди до крај сезона(мислам некоја посериозна) за мене Сан Антонио се фаворити број 1 за титулата,сепак прерано е да се збори такво нешто ама многу се добро уиграни и имаат добри млади играчи кои што се желни за докажување.

Спарси не се запираат сезонава,нова победа ноќеска против Денвер дома 15-тина разлика,последните неколку утакмици Попович ги одмара доста главните играчи што е многу битно,пошто може многу лесно да се повредат,ако нема повреди до крај сезона(мислам некоја посериозна) за мене Сан Антонио се фаворити број 1 за титулата,сепак прерано е да се збори такво нешто ама многу се добро уиграни и имаат добри млади играчи кои што се желни за докажување.
Да се надоврзам и дека клупата им е прејака. Бонер, Хил и Нил се одлични од клупа. Црвениот со тоа шутевите за три, Нил како дебитант од Европа дојден игра изненадувачки добро, а Хил стандард одлична измена.

Aјде дечки припрема за вечерашниот маратон или " Martin Luther King",почиња од 19 часот па се до 7 наутро,па уживајте во прекрасниот маратон на одличната сезона,во NBA лигата или NBA циркусот.

Само петок и недела даваат на МТВ, денес може да иде само реприза од Лејкер-Клиперс ако и више не идела. А, као што сум јас запознаен спортклуб го имаат купено истиот пакет како и МТВ.

Само петок и недела даваат на МТВ, денес може да иде само реприза од Лејкер-Клиперс ако и више не идела. А, као што сум јас запознаен спортклуб го имаат купено истиот пакет како и МТВ.

За жал Спортклуб го има истиот пакет како МТВ. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom