NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе игра Леброн денес, пробувам да најдам некое инфо, никаде нема ?.. ^_^

3 пораза у ред се многу но незнам ако не игра Џејмс ништо чудно иако не ми се верува..

На Спортклуб или на плусот ќе ја даваат Мајами-Чикаго?

многу добара утакмица навијав за мајами и покажаж каркатер без леброн ама и крис бош им се повреди и тешко на карај ги искина тројката на карвер ианку ќе победеа.

п.с. дали и на вас кои имате спорт клуб преку оне, бум поакет сликата ви е издолжена во случај да имате обичен тв 4-3? ја не знам како да ја поправам сликата пробав и преку даљинското од бум тв и преку моето даљинско не ми ја дава сликата преку цел екран а на мтв 1 ја дава ама коемнтаторорт е дебил и повеќе се нервирам отколку што уживам во баскет.

DerrickRose.png

:cuc:

Мајами го изгубија 3 натпревар по ред, арно ама полошо е шо веројатно го изгубија и Бош на некое време. Сега ќе останат под кош со старците Илгаускас и Дампиер, и Џоел Ентони евентуално како 4. Ниеден од овие тројца не е доволно способен да дај појќе од 10 поени ( освен Илгаускас, ако му тргни тро ).
Орландо победија на гости кај Минесота. Не баш убедливо ама победија. А зошто победија ? Пошо не се форсираше Хауард во напад. То од стално сум го велел и стално сум бил во право, за Орландо. Вчера имаше 16 поени 9 скока, шутот 5/10. Претходните 2 утакмици имаше по 19 шута од поле ( 39 pts, 18reb @ Thunder; 29 pts 20 reb @ Hornets ), и нормално, ги изгубија натпреварите. Ко ќе го гледам како се мачи некое движење да напрај во напад за кош да дај ( некое ... едно - две движења знај ), со онаква физичка градба, дури грев ме фаќа по некогаш за чоеко.

Derik fucking Rose! Mnogu jako covece.

Inace vcera dojdov pokasno doma i Detroit gledav samo vtoro poluvreme, i vidov deka Trejsi igr samo 9 minuta da ne ima nekoj nekakva info?

Многу јако изиграа Чикаго, алал да им е

Супер натпревар,Дерик ќе беше трагичар ако не победеше Чикаго заради изгубената топка во предпоследниот напад,но Корвер го изгасна Мајами.

Derik fucking Rose! Mnogu jako covece.

Inace vcera dojdov pokasno doma i Detroit gledav samo vtoro poluvreme, i vidov deka Trejsi igr samo 9 minuta da ne ima nekoj nekakva info?

Го повреди пак коленото при скок. Излезе од игра и не се врати на натпреварот.

Во 21:30 на МТВ ќе го даваат градското дерби Л.А Клиперс-Л.А Лејкерс,ќе биде многу интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom