NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Како што погледнав по програмата на Мтв и Спортклуб нема закажан ниту еден пренос :( Камо да сум грешка ама така е изгледа , а зошто немам појма :toe: ...

02:30 NBA: Dallas – LA Lakers DIREKTNO

Утре вечер тој меч ќе оди на СК, а ист пакет имаат откупено и МТВ, значи можно е мечот да оди директно и на МТВ.
Во недела Феникс-Орландо од 20.30..

Да, утре вечер (сабота по полноќ - недела сабајле) ќе ја пренесуваат Dallas - Lakers и на МТВ1 , почнува од 03:00 па тоа е тоа, нема денес кошарка, затоа во недела ќе има уште една, ќе се вклучат директно на МТВ1 во 22:00 Phoenix - Orlando додека на Спортклуб ќе иде директно од 20:30.
Кој му се гледа нешто вечер, трк по стримови , кој што може :salut:

Љољ, навивачи на ЛАЛ се жалат на судии. :nesvest:

Негооо, една од појаките утакмици сезонава, доста интензивна и неизвесна, но на крајот Мајами си тепаше и доста заслужено морам да кажам. Интересно ке биде сеа да видиме како ке продолжат да играат после оваа победа. Тесна тимски издвоена победа што им требаше како никад и дојде во најдобар можен момент според мене.

мали ја гледаше утакмицата?! - НЕ...

02:30 NBA: Dallas – LA Lakers DIREKTNO

Утре вечер тој меч ќе оди на СК, а ист пакет имаат откупено и МТВ, значи можно е мечот да оди директно и на МТВ.
Во недела Феникс-Орландо од 20.30..

Оваа мора да се гледа,ќе биде жустро. :)

Koja утакмица сабајле Орландо - Вориорс човече !

Орландо водеше едно време и 20 разлика и го сиснаја на крај ! Тој Дорел Рајт ако е тачен со паметов ја го сечем, 8-11 за 3 поена ги сотре ка брат !

Монта Елис стандард 39 коша и 11 асистенције и плус 12 ас и 20 и кусур поени на Стивен Кари беа премногу за Меџик, каде освен Џеј-Рич немаше некој расположен за надигрување у второ полувреме !

:pos: Да не речите лош сум.:)

Не ја гледав, везе неам што се десило, ама ги погодив и двете кај нас во фан клуб.:)

^ Се осеќа отсуството на Перкинс, нема моќ под кошојте со Крстич.

А мојте Јута, жал ми е да ги гледам. Од втор тим на Западот еден период на почетоко, станаја тим шо тешко дека ќе има над 50% победи. Навистина жалосно.

Може ли да ми каже некој добра страна да гледам NBA live streaming?
За фудбал знаев ама за Nba?

Добар стрим за утакмицава, нешто се ми кочи или не се ни уклучува уопште( или е на шпански )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom