NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Ах сречковци Клиперс за малку се спасија. Ме бендиса Пјетрус. А шо беше финтата со Картер, оти не играше? Неговите поени фалеа за победа.

значи неш е ѕвер!!! 21 поен мислам, 15 асистенции и НИТУ ЕДНА ЗАГУБЕНА ТОПКА!!!воа незнам дали друг играч у нба го може!!!

значи неш е ѕвер!!! 21 поен мислам, 15 асистенции и НИТУ ЕДНА ЗАГУБЕНА ТОПКА!!!воа незнам дали друг играч у нба го може!!!

Лани мислам беше најдобар асистент во лигата, мислам дека не сум грешка а!?

Лани мислам беше најдобар асистент во лигата, мислам дека не сум грешка а!?

Секоја чест за Неш, човекот е ѕвер, али годинава титулата најдобар асистент оди кај Рондо.

Ах сречковци Клиперс за малку се спасија. Ме бендиса Пјетрус. А шо беше финтата со Картер, оти не играше? Неговите поени фалеа за победа.

Пјетрус вчера утакмица на животот мислам дека изигра. За жал последниот напад кога најмногу требаше не успеаа да се организираат Санси и шутнат за 3. А баш сакав да израмнат и да оди утакмицата во продолженија.

Без Картер тешко ке му оди на Феникс. Тој е замената за Ричардсон, тој треба да троши топки и да дава кошеви т.е да има најголема слобода во играта. Гортат дури беше во Орландо толку топки на тренинг не му даваја да шутира.

Драматична завршинца имаше во Лос Анџелес,ќе ми беше мило да му бапнат една тројка Санс па да гледаме продолженија :) :) :)
BTW:
Неш :zver:

кажав Картер има повреда на левото колено,затоа не игра!

абе што е работата со давидовата ѕвезда на дресовите ? од оваа сезона е или од порано па не сум видел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom