NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, толку им беше на Бостон, ги остаивме малку да се порадуваат и да се понадеваат, па 9-0 имаме дома у плеј-оф :icon_cool
Судииве и на првиот натпревар и сега судат ко Бостон да се домаќини ама ај

Ова ако беше лична грешка, јас сум Едо Мајка!

п.с. ама и блокадава што ја свирија, стварно се мизерни судиите!

Ова не е нормално, две чисти блокади од Селтикс, измислени лични на Коби. WTF е со судииве ?!?!

па и на Дејвис не беше лична, чиста блокада...судиите се за никаде..

Секоја чест за Реј Ален, одличен кошаркар, мило ми е што го собори рекордот:smir:

Едниов судија му бил втор братучед на Овербро.:pos:

Не ми се верува дека толку лесно ќе им биде на Лејкерс да тепаат. Бостон играат денес, за разлика од првата кога не прикажаа ништо. Се надевам на 1-1 во партии пред патот за Бостон.
Сам сум бе на форумов за Бостон?:)

Судииве отидоа ку-ку :lud: 500 фаули досудија

Не смееме да се жалиме на ништо досега.Финалето е фантастично цепелини,тројки и добри потези.Се е на ниво само судиите не се.Прават многу грешки срека прават грешки и на двете страни па така нема оштетен тим.

Ццц Бостон колку коша дадоа од втора шанса, слабо дефанзивни скокови

тренеров на бостон док риверс е дрво, гледа не му иде на рондо у не го вади, триста грешки направи, пирс не може кош да даде јас не знам што му е толку добро л иго чуваат мада имаше и отворени шутеви. само реј ален игра добро а со еден играч многу тешко бостон до крајот.

тренеров на бостон док риверс е дрво, гледа не му иде на рондо у не го вади, триста грешки направи, пирс не може кош да даде јас не знам што му е толку добро л иго чуваат мада имаше и отворени шутеви. само реј ален игра добро а со еден играч многу тешко бостон до крајот.

Рондо се растури од скокови правење и аман више со тој твој израз дрво. Секој играч за тебе е дрво. Јес да сум фан на Лејкерс ама ја претеруваш ти бе.

инаку четвртава четвртина ќе биде карневали. Ќе има инфаркт завршница сеќаам:):)

За Рондо што го држи ај го разбирам до некаде, ако не погодува, барем добро проигрува, а Пирс е дрво, неколку чисти шутеви промаши!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom