NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало и вечерва да ги згазиме Меџикси. Овој Рондо како што тргнал вистински звер е. И да, да кажам два три збора околу Орландо. Прво тренерот им е за никаде нема никаква контрола и надгледност над играчите. Второ сите гледаат се брзоплето да биде ако им дадат кош на пример одма сакаат да вратат за 5 сек. па чекај бе малце алоо.. мислам кај сте не играте со Минесота е*аго тоа е Бостон врвна ветераснка-искусна екипа ! И како за трето, нема цел живот да играте на три поени( Изјава на Док Риверс поштуем !). Тоа е Меџикси... Ни останува вечер да гледаме дали можат Селтикси да ги прегазат наголемо несериозните Меџикс ?
Вечерва нема да има пренос на мтв1 од 2:30 часот, но сепак тука се и стримовите. Па гледајте и уживајте во брилјантаната кошарка ! СПОРТСКИ ПОЗДРАВ ! Се читаме.

Би требало и вечерва да ги згазиме Меџикси. Овој Рондо како што тргнал вистински звер е. И да, да кажам два три збора околу Орландо. Прво тренерот им е за никаде нема никаква контрола и надгледност над играчите. Второ сите гледаат се брзоплето да биде ако им дадат кош на пример одма сакаат да вратат за 5 сек. па чекај бе малце алоо.. мислам кај сте не играте со Минесота е*аго тоа е Бостон врвна ветераснка-искусна екипа ! И како за трето целата оваа сезона им се одвиваа акциите на два начина : Пик`н`рол и На три поена... Тоа е Меџикси... Ни останува вечер да гледаме дали можат Селтикси да ги прегазат наголемо несериозните Меџикс ?
Вечерва вечерва нема да има пренос на мтв1 од 2:30 часот, но сепак тука се и стримовите. Па гледајте и уживајте во брилјантаната кошарка ! СПОРТСКИ ПОЗДРАВ ! Се читаме.

Некој ќе си гледа на ТВ,некој ќе бара стримови:tv:(шала)

Иначе,очекувам 4-0,а Феникс да ги намачи Лејкерс бар уште 3 утакмици :)
Орландо,мора да намали со шутирање 3ки,џабе само губат топки,кога ништо не им оди.
Од Картер изгледа само името останало,баш штета.Еден од поомилените играчи ми беше,кога играше во Торонто:zver:
Хауард,ако му тргне ќе даде пак 30 коша,ако може он нешто да спаси,другиве ништо.

јака ќе биде утакмицава не се даваат орландо а м исе спие не знам како да издржам

Ова изгледа добро за Орландо ... очигледно седнале да завршат домашно. Нелсон игра феноменално, а и Луис се буди ...

орландо на почеток поведе и после тоа како да ги опушти и почнаа да играат подобро. Бостон трупови во одбрана а уште послаби во наопад играат со грешки као да немаат концетрација. Тешка утакмица за бостон зашто квалитет на играта не можеш да го задржиш во 4 натпревари по ред. Додека орландо нема што да загуби.

UTRE GAME 4 od 3:00 na ZAPAD,PHOENIX-LAKERS on TNT,BRILIJANTNA utakmica!!!

BOSTON-ORLANDO 92-96 i prva utakmica vo playoffov 2010,da odi vo
prodolzenie,neverovatna utakmica kako cto dolikuva na NBA FINALE,mnogu
fisicki kontakti,se na se edno fantasticno uzivanje,NELSON i HOWARD naj
naj zasluzni za "W" NELSON vo prodolzeni 2 trojki po red 1 ja pogodi od tabla,cudo
ni nego ne mu se veruvase,HOWARD recisi ne zapirliv odbrana za nego
nemase vecerva 32 poena,16 skokovi i 4 bloka.Nikoj ne e zadovolen od
porazot vo BOS,na konferencijata,normalna rabota mesto da odmaraat oni
ke treba da se kolat doplnitelni 48 minuti,vo SREDA vo ORLANDO.Ako se
sluci so BOSTON BRUINS so PHILADELPHIA FLYERS,vo NHL,ne gledam
tuku i na ESPN i na NBA TV,ko kazuvaat podatokot vodea BOSTON 3-0
i zagubija 4-3,i FLYERS ke igraat FINALE na NHL,dva tima od ist grad da
zagubat taka nema sansi koj znae cto im se slucilo tamu niv,a eden vakov BOSTON neverovaten,naucna
fantastika,ekstra napori toa e naj golemiot problem,ZASLUZENA POBEDA

ццц знаев бе мамата,сега Орландо ќе ја земе таа дома ама пак Бостон ќе има меч топка на свој терен..........не верувам дека два пати ќе ја прокоцкаат можноста да влезат во финале.

Odlicna kosarka, kako sto dolikuva na edno finale, so prodolzenie... Klucni bea Nelson i Howard za pobedata na Magicsi. Pozz se citame.
P.S - Izvinete sto ne pisuvam kirilica, ne sum doma.

Можеби ќе победат Орландо дома уште еднаш, ама Бостон се финалисти 99%:wink:

BOSTON-ORLANDO 92-96 i prva utakmica vo playoffov 2010,da odi vo
prodolzenie,neverovatna utakmica kako cto dolikuva na NBA FINALE,mnogu
fisicki kontakti,se na se edno fantasticno uzivanje,NELSON i HOWARD naj
naj zasluzni za "W" NELSON vo prodolzeni 2 trojki po red 1 ja pogodi od tabla,cudo
ni nego ne mu se veruvase,HOWARD recisi ne zapirliv odbrana za nego
nemase vecerva 32 poena,16 skokovi i 4 bloka.Nikoj ne e zadovolen od
porazot vo BOS,na konferencijata,normalna rabota mesto da odmaraat oni
ke treba da se kolat doplnitelni 48 minuti,vo SREDA vo ORLANDO.Ako se
sluci so BOSTON BRUINS so PHILADELPHIA FLYERS,vo NHL,ne gledam
tuku i na ESPN i na NBA TV,ko kazuvaat podatokot vodea BOSTON 3-0
i zagubija 4-3,i FLYERS ke igraat FINALE na NHL,dva tima od ist grad da
zagubat taka nema sansi koj znae cto im se slucilo tamu niv,a eden vakov BOSTON neverovaten,naucna
fantastika,ekstra napori toa e naj golemiot problem,ZASLUZENA POBEDA
најдобро намерен совет - пишувај ко човек, лев алт+шифт не ќе е на одмет, како и нови редови и големи букви каде што е потребно, не КАЈ
ШТО ќе ти текне,
што ако сите почн
еме да
пишуваме вака?

Добро бе не му замерувајте на ОКАЦ ! Добар си е човекот како знае така ќе пишува битно е што содржи напишаното... БТЊ закон е човекот ` ОоОо МаМа ` !

Не знам дали има Орландо сили за 3 по ред победи, но една по една, ден за ден. Ај да видиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom