NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Свински грип ... Овој ѕвер незнам од каков грип да заболе, пак ќе биде најдобар.Ебате ѕверот ебате, какви потези браво ЛБЏ.
Ако може некој да ги постира 2те блокади, едната над Рондо, другата над Ален.

Како го залепи Рондо тоа е чудо:vozbud:
Човекот е број 1!

Инаку прва победа на Спарси. Ме радува колективната игра. Најефикасен Паркер со 17 поени, Ману 16. Шестмина биле двоцифрени а уште тројца имале по 9 поени.
И секако да се напомене вториот пораз на Кливленд овој пат од Торонто. Трипл дабл на Леброн, но тоа не било доволно.

И мојот тим Филаделфија почна со пораз од еден од кандидатите за финале можеби...најзаслужни за победата на Орландо беа D. Howard со 21 поен,R. Anderson со 16,V. Carter и J. Williams со по 15 и M. Pietrus со 13 поени,а кај поразените најпрецизни беа M. Speights со 26 поени,L. Williams со 18,J. Kapono со 13 и R. Carney со 10 поени.Конечен резултат Филаделфија-Орландо 106-120

Аии катастрофа старт на Кливленд, ае има време може ке се поправат,ама како што глеам трипл дабл за Џејмс, со еден играч ништо нема да напраат :toe:

Ајде добро ни тргна се надевам дека пак ке се видиме со Бостон у финале
Поштовање за Леброн неможе бананата од глава да ми излезе ме напали :drk:

Дневен Топ10

Меллоо :vozbud:

Иначе ја глеав Орландо до полувреме.. и мора да кажам јаки се :)..

Патем,што е со Клвиленд? Многу пари ми киднаа ради нив..:tapp:

Ќе се оправат Кавси не се секирајте...
Иначе моите Спарси,може да газат оваа година само да ги заобиколат повредите:)

Denver pocnaa so pobeda mnogu sum zadovolem, Mello gazi se pred sebe. Steta sto prviot pick na draftot se povredi vo poslednata presezonska utakmica i ke bide nadvor 6 nedeli. Zver e deckoto. Klipersi ke imaa odlicen tim so nego.

Филаделфија ја остварија првата победа на домашен терен совладувајќи ги Милвоки со 99-86.Конечно и ја се радувам на победа на моите Go Go Go 76ers :vozbud:

Алфа уште даваат НБА или на друга ТВ има..??
мислам дека не даваат годинава

Филаделфија ја остварија првата победа на домашен терен совладувајќи ги Милвоки со 99-86.Конечно и ја се радувам на победа на моите Go Go Go 76ers :vozbud:

мислам дека не даваат годинава

Ноќеска на Спорт Клуб(српска програма мислам, со срски коментатори) ја даваа во живо Бостон вс Чикаго

Дајте бе некое линкче од утакмицава нигде неможам да најдам :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom