InSuLaNeR
A man who never was a boy.
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 878
- Поени од реакции
- 107
Мераци енд бај д веј конечно да ги победиме:smir:
Конечно да победиме добро се покажа Реј Ален на утакмицата секоја чест!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мераци енд бај д веј конечно да ги победиме:smir:
Ne e 5 tuku e 3 po red,da ne se lazeme,redno i jas da se raduvam malku,Стварно пет по ред ги тепавме Бостон. Ама пак секоја чест за моите момци кој изиграа многу добра одбрана, во нападот беа малку статични, али тоа е тоа кога го немаш Коби![]()
Да дојде Нејт Робинсон ќе биде стварно газење брате :kesa:
Ако не па дојден е веќе...
Покрај Рондо ќе има маргинална улога.Сепак малиот е невероватен.Со оглед на тоа што Бостон го загуби Еди за мене една од најинтересните фаци незнам зошто можам да кажам дека е инзвонреден потег...
Мило ми е вака шо се собраме фанови на сите тимови ќе има конверзации па чат пат и провокации.Допрва иде најинтересното Плеј офф и секако финалето
За дојден не е дојден, на официјалната нема нишо за Нејт :С
Мило ми е вака шо се собраме фанови на сите тимови ќе има конверзации па чат пат и провокации.Допрва иде најинтересното Плеј офф и секако финалето
Има и МАВС фанс бе, јас и Боби[МКД]ех, само Lakers, Cleveland и Boston фаној сте. Јас овде сам треба да се борам)
Не има и за Денвер, јас Plux и уште некој беше не ми текнува кој:pos2:ех, само Lakers, Cleveland и Boston фаној сте. Јас овде сам треба да се борам)