NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно пет по ред ги тепавме Бостон. Ама пак секоја чест за моите момци кој изиграа многу добра одбрана, во нападот беа малку статични, али тоа е тоа кога го немаш Коби :)

Vtoro poluvreme 2od2,se odese na TV i vecer odime na TV,i gazenjeeee!!!

Стварно пет по ред ги тепавме Бостон. Ама пак секоја чест за моите момци кој изиграа многу добра одбрана, во нападот беа малку статични, али тоа е тоа кога го немаш Коби :)
Ne e 5 tuku e 3 po red,da ne se lazeme,redno i jas da se raduvam malku,
vecer go pukame i Portland,mislam deka sme vlezeini vo forma i gazenje.

Да дојде Нејт Робинсон ќе биде стварно газење брате :kesa:

Да дојде Нејт Робинсон ќе биде стварно газење брате :kesa:

Ако не па дојден е веќе...
Покрај Рондо ќе има маргинална улога.Сепак малиот е невероватен.Со оглед на тоа што Бостон го загуби Еди за мене една од најинтересните фаци незнам зошто можам да кажам дека е инзвонреден потег...

Мило ми е вака шо се собраме фанови на сите тимови ќе има конверзации па чат пат и провокации.Допрва иде најинтересното Плеј офф и секако финалето

Ако не па дојден е веќе...
Покрај Рондо ќе има маргинална улога.Сепак малиот е невероватен.Со оглед на тоа што Бостон го загуби Еди за мене една од најинтересните фаци незнам зошто можам да кажам дека е инзвонреден потег...

Мило ми е вака шо се собраме фанови на сите тимови ќе има конверзации па чат пат и провокации.Допрва иде најинтересното Плеј офф и секако финалето

За дојден не е дојден, на официјалната нема нишо за Нејт :С

За дојден не е дојден, на официјалната нема нишо за Нејт :С

Еве ти од официјалната на Бостон Селтикс
http://www.nba.com/celtics/news/blog/postups-notebook-2009-10.html

Еве ти го и во ростерот
http://www.nba.com/celtics/roster/2009-2010-roster.html

Покрај Нејт, нов член ви е рукито Маркус Лендри.Со оглед на минутажата која ја добивал во Њујорк (6 мин) солиден скор од 2,6 ППГ

ех, само Lakers, Cleveland и Boston фаној сте. Јас овде сам треба да се борам :))

Со малку каснење честито победа дечки, јебига без Коби таа е:toe:

Ох на Нејт му треба топки во рака да биде успешен, а тоа во Бостон малку потешко.

Ај ќе видиме дали грешам.

Има уште еден за Бостон.......... Односно верен следбеник на Кевин Гарнет!:vozbud:ligi

Ааа Орландо на гости...:drk: Новитцки најдобар со 23 поени, Батлер 16 поени и 8 скокови, и Хајвуд 15 поени.:wink:

Highlights...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom