NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Ајт ја реши Пирс со тројкава. :) Кливленд имаа шанса ама премногу грешки направија.

Знаат дека се друго е инвалид тројца му одат на Џејмс.Овој до Варежао а тој само како што тој знае.Нека ја фане Џејмс топката и нека шутира друго нема.Готова е работата

Каква пичка е овој Џејмисон не ми се верува.

Хаха овој Џејмисон смешки е. :)

--- надополнето ---

Ау ау ау ау ау, ова е веќе масакрирање.

Чао ,пријатно Кливленд.
Толку можат дефинитивно против Бостон кои имаат ЕКИПА за разлика од Кливленд кои ги имаат само Леброн и Шек до негде другово е боза,Делонте Вест,Џејмисон,Мо Вилијамс -Лузери тешки.

у пм шутот им е катастрофа, па и среќа нема а и овој мо вилијамс е дрво невидено 100 шута утна, многу грешки, Готово е! :nesum:

Бостон се тооооп

Криво ми е за Џејмс, таков играч шо нема прстен, ама коа е опкружен со неспособници, тоа е. Сега ќе биде интересно да видиме каде ќе се пресели човекот т.е. дали ќе остане у Кливленд. :)

Не ми е јасно само како може цело време Џејмисон да игра,стај го Хиксон да ти ебам тренерот глуп.

Богами друже, и тренеров тиња како капак на се. У Февруари да го земеа Стадемаер мислам дека ќе немаше екипа да им парира на Кливленд, а не со овој кловнов Џејмисон да се ругаат.

Џејмисон и Мо Вилијам решаваат... тоа e тоа...и Леброн многу грешки

Гарнет ејјј ауууу ги уништи типот. Џејмс пак ја губи топката. По 9ти пат.

9 разлика се стигаат за 1 и 30 сек,не треба вака да се откажуваат,да се кај Дуле Вујошевиќ сега ќе играа како да е прва минута,ТАПА!

Ајде чао Кливленд да ти ебам тимот. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom