NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 мај 2012
Мислења
8
Поени од реакции
8
Kоби има доживотен договор за Лејкерс, и неможат да го трејднат освен ако сам не поднеси Трејд Риквест. Така да не јади трици на празно.
се јави ти Петарче, не издржа (y), цел ден те мислам :place: !

на post paid e бе :pos: КОБИ у Lakers, нема договор

On April 2, 2010, Bryant signed a three-year contract extension worth $87 million

2013/2014 ќе дојде бргу !!!!!

доживотни се само хејтерите на Lebron !!!!!!

L

Löwe

Гостин
се јави ти Петарче, не издржа (y), цел ден те мислам :place: !

на post paid e бе :pos: КОБИ у Lakers, нема договор

On April 2, 2010, Bryant signed a three-year contract extension worth $87 million

2013/2014 ќе дојде бргу !!!!!

доживотни се само хејтерите на Lebron !!!!!!
A јас се мислам до кога ќе трае твојава слобода.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќе мора да го ставам на игнор Џони до крајот на плејфот, за да не ми се појавува темата.
Мислам стварно, еден исти муабет се води нон стоп.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
на овие муабети нема крај и ќе нема !

другарче, се убоо што тебе КОБИ ти се свиѓа појке ама у споредбите треба да дадеш некој обејктивен аргумент, факт и посолидно да образложиш зошто , како и да не убедиш сите , иначе се останува на субејктивни симпатии и се вртиме у круг до сабајле , се натегаме !

еве зошто :
што подразбираш под тоа огромен успех за КОБЕ???! А?! 5 титули ???????!! добро, нема збор успех е (y) !

АМА како ги освои тие 5 ?! , САМ, голо куче или му носеа стално со-играчи, екстра солидни, барем по еден од негов калибар (обично центри, ЛА од секогаш биле најразгалени и ги зимале најдобрите центри u NBA !) од пиле млеко, па дури тогаш Лакерс со КОБЕ, Шек , Гасол, Ламар, Артест итн итн итн освојуваа титули (и други вредни играчи, нема место за сите !!!!!!)

ИНАЧЕ КОБЕ НЕМА НИЕДНА ТИТУЛА , КОЈА Е ТАА ??!!!, СИТЕ СЕ НА ЛАКЕРС, НЕ НА КОБЕ alone !

или прикаските КОБИ има решено повеќе утакмици од леброн,незнам што, clutch , ова она,Леброн го немал тој елемент да решава утакмици, немал психа, не знам што, бајрам на мозокот ???!!!

а у Cleveland кој ги решаваше со години партиите (Pavlovich, Ilgauskas ??!) кој имаше најмногу асистенции (varezao???!) кој имаше најмногу поени и беше лидер на тимот (Eric Snow ?!!!!)

од 2004 до 2007, кога KOBE беше опкружен во ЛА со играчи (не многу поарни од тие на James u Clevelаnd) со какви и Леброн се мачеше во CAVS, не успеа да го мине со ЛА барем еднаш првото коло, а ЛЕброн во својата 4 сезона однесе тим за првпат у финале кој од самото постоење максимум добуткал до конференциско финале и тој истиот тим Cleveland беше најумрениот тим у 90-те у НБА !!!!
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=clevelandpost Cleveland Cavaliers Playoff History

http://en.wikipedia.org/wiki/Cleveland_Cavaliers 1993–2003: A decade of struggle

на кратко, значи и ЛА со КОБЕ беа 2004-2007 one man show (n) (и КОБЕ само си билдаше статистика)
Setting records and playoffs disappointments (2004–07) во ништо поразлични од Lebron со CAVS 2003-2010 арно АМА Леброн добутка до финале а Лакерс 2004 не ни отидоа во плајоф (ако ништо друго bryant не беше 20 години и неискусен у 2004/2005, имаше 3 прстени или незнам немале тренер, сите муабети од тој период пропаѓаат у вода !!!!!!!!!)

и Леброн со 22 години воскресна тим кој беше умрен до 2003 и го однесе до финале :cuc: , тим кој начесто сонуваше за плајоф и ако имаше среќа понекогаш барем ќе ја минеше првата рунда, за понатаму ни на сон !

А И НАЈБИТНОТО ШТО СИТЕ ГО ЗАБОРАВААТ, во периодот од 2004-2007 Брајант многу плачеше и сакаше да си оди од овој тим, бидејки не беше многу убоо тогаш у ЛА и него му беше јасно дека шансите за титула се никакви и дека ке биде многу критикуван , демек он бил лојален, муабетите и кавгите со Шек како он бил по заслужен за титулите од 2000-2002.ШЕК си одите,КОби остана на цедило и сите муабети дека он бил најзаслужен пропаднаа у вода со дебаклот на ЛА тој период ШТО ТУКА НА НЕКОЈ НЕ МУ Е ЈАСНО !

еве друго прашање интересно : Леброн нема титула ниедна, точно, ама Дерек Фишер затоа има дури 5 (без оглед што типов не можеше да даде повеќе од 6-8 поени), и сега овој вториов има "огромен успех" и е "светлосни години понапред" од Леброн и е подобар :pos::eek: ????!!!!! А?????!

дај избришете си ги тие никакви размислувања и прикаски и детски муабети, оти немал титула не го бивало ова она

Леброн како поединец, лидер на тим со CAVS од 2003-2010 многу повеќе направи за себе и неговиот тим отколку КОБЕ со Лакерс кога беше "сам" од 2004 -2007, тука е разликата и нема потреба леброн сега да ви се докажува. Бројките, постигнувањата тоа го говорат, плус и годините на ЛЕброн се на негова страна, и тука е КОБИ голем FAIL !!

аха и за крај , подобра статистика не значи дека леброн бил подобар од КОБЕ ама и у тој сегмент и у playoff И регуларен дел ЛЕБРОН е подобар, бројките викаат така на WIKI !

Ти си болен дечко иди напиј се анти-Коби депресиви.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
А да се отвори една тема Коби вс. ЕлБиЏеј нема да е лошо а? :trollin': ))

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ќе мора да го ставам на игнор Џони до крајот на плејфот, за да не ми се појавува темата.
Мислам стварно, еден исти муабет се води нон стоп.
општо се однесува ова или само до мене ???
иначе сам читаш кој рипна одма на хејтање и кавга
јас ставив линк оти Леброн освои МВП

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Дека ти ја имаш отворено оваа тема, ако те игнорирам, воопшто нема да се појавува оваа тема на форумот.

Изволте, карајте се колку сакате.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
и реакциите од некои беа дека и Дјурант да земеше немаше да биде незаслужено... како што се коментарите и на многу од ЈуЕсЕј...

Али идеме сега.
После твојот пост следи пост од Стефан

ЦЦЦ јеботе за кој кур е Леброн МВП?? Според мене оваа сезона Дурент ја заслужи оваа титула и тоа апла, најбољи стрелец у лига, цела сезона прва беше Оклахома само на крај се зезнаа, колку само утакмици реши... Незаслужена титула за ЛеКвин ама ај нека му седи, можда друга нема ни да освои. :D
Коби !? Некаде освен у никот на Стефан !?

и пази, некој не фан на Лејкерс, прв го спомнува Коби...

и после по оној викате што не го вадел Коби од уста :facepalm:
и тоа не у контекст за муабетов за споредбата... Но, чим ти видиш Коби, одма никнуваш...

хахаха одма се јавија хејтерчињата
знаете што има ЛеБрон а нема Дјурант ???
просто и едноставно. ОДБРАНА
Џејмс заврши како 4ти ако не се лажам во трката за дефанзивец на годината. таква одбрана шо игра можи да сања само вашиот Коби. го поштујем Дјурант ептен, еден од поомилените играчи ми е, но незнае да игра одбрана човекот, и тоа ја прави разликата во трката за МВП
незаслужено :tapp:
Дјурант цела сезона имаше помош од Вестбрук, Харден и компанијата. Џејмс буквално сам ги однесе Мајами на второ место. Вејд беше повреден и доста утакмици пропушти, а и не одигра на ниво на тие утакмици шо играше. истото и за Бош.
или ај да му дадеме на Коби МВП пошто највеќе поени даваше на утакмиците :pos:

и сеа шо !? Пак криви ние !? Ја незна по која логика ти овде го пикна Коби. Значи ТИ, не некој друг...

Ајт, ова само ко за крај на глупиве муабети.

p.s.

World Peace is back for the game 7. Nuggets players will be the first to wear helmets in the history of NBA!

:icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
и пази, некој не фан на Лејкерс, прв го спомнува Коби...

и тоа не у контекст за муабетов за споредбата... Но, чим ти видиш Коби, одма никнуваш...
па да погрешно сум сфатен изгледа, правам споредба со тоа што викате по оној со повеќе јузери што го критикува Коби а Стефан прв се најде да коментира дека ЛеБрон не заслужил mvp и па дури и Кевин бил АПЛА пред сите... ок се извинувам ставаме крај тука

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ElNinho
намерно го пишав Коби главно оти фан на лејкерс се фати на хејтање, а ако го читаш убаво постот како тоа Леброн врска немал, најбољи стрелец бил Дјурант и требало на него да му даделе итн. како можи незаслужено да ја добие :tapp:
ова ако не е хејтање незнам шо е. или вие шо сакате можете да пишете, битно никој не смее да ви реплицира, или да не се согласи со мислењето. МАЈКАТА ???
тебе те спомна ли некој ??? не !!! ама вие мора сите да рипате, било точно било неточно, ја ако пишам нешто мора ли да ми реплицирате ???
со тоа шо реплицирате докажува дека не сте различни од мене или некој друг, а сакате да изигравате дека сте
такви курнази, фалбаџии неможам да поднесувам, ниту на нет ниту во живо

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
А место Леброн вс Коби дискусијата некој да збори за вечер Лејкерс вс Денвер? 3-3 по интересна утакмица од мајсторките денес и утре мислам дека ќе нема. Посебно Мемфис и Клиперс што сите утакмици завршија 4 разлика максимум. Ајде темата е за плеј оф зборете за тоа, доста се расправате кој е подобар.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
А место Леброн вс Коби дискусијата некој да збори за вечер Лејкерс вс Денвер? 3-3 по интересна утакмица од мајсторките денес и утре мислам дека ќе нема. Посебно Мемфис и Клиперс што сите утакмици завршија 4 разлика максимум. Ајде темата е за плеј оф зборете за тоа, доста се расправате кој е подобар.
Кога Коби ке се пензионира, и Џејмс ке лапне прстенче, тогаш ке може да се дискутира за натпреварите во плејоф.
Дотогаш помирисе со фактот, 2 од 10 мислејна да бидат во контекс со натпреварите, другите ни се вејке познати, ги читам вејке 5 страни наназад.

Kajgana Shop

На врв Bottom