NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Повеке срека никси наредната сезона не се шампионски тим сезонава дефинитивно,ае Чикаго утре да израмнат па да ги решат во мајсторка фили :)

Единствен шампионски тим оваа година (што мислам и дека ќе стане шампион) е Спарси

Кажи ми дефиниција за шампионски тим?? Да... според многумина дефиниции за шампионски тим се: Џејмс во екипата (никогаш не бил шампион), Тренер (Ерик Сполстра) кој сеуште го прашува Рајли што да прави или играчи кој се шуткат од тим во тим секоја сезона???

Како станаа последен пат Мајами шампиони:

1. Задржан костур на екипа
2. Феноменален тренер
3. Зедоа играч кој знае како да дојде до прстен (Шек)
4. Напредок на Вејд со работата на Рајли и изграден како одличен играч

Нека ми каже некој ако грешам нешто!

За Никси

1. Големи играчки промени, за година ипол променија 3-4 стартни постави
2. Најслабата алка, немат тренер кој знае да ја внесе потребната хемија во тимот
3. Зедоа играч кој знае да дојде до прстен (Тајсон)
4. Играчи кој имаа голем потенцијал а го напуштаа Никси
(Зак Рендолф, кој последните 4 години се надгради за 300%, Ал Харингтон една од главните алки на Денвер и Дејвид Ли)
Барем еден да останеше сега ќе беше друга приказна

Нека ми каже некој ако грешам нешто!

Ф

Фил Ајви

Гостин

ццц кретен тежок... гледај сега плеј оф ДОМА!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis. His status will be updated 90 minutes before gametime.

Чекаме game 7 like a said.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи вечер бе Коби најверојатно......Најмногу треба вечерва Бајнам да се разигра.

L

Löwe

Гостин
Oh shit. Го играв + 28.5 поени на лифче. Ќе ми се смета како коеф. 1 или ќе ме турни?

А

Анноун

Гостин
Мислам дека е подобро да не постои тема за НБА , отколку да влегувам и да читам тиња коментари ко да е форум за градинка. Ужасни сте ! Засрамете се сите што пишете детски офтопик коментари. Една од најслабите теми на форумов воопшто. Џабе влегувам , од 15 поста на страна 1-2 нормални.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Aj бе носисе, не прашав јас дали ќе дај, прашав дали ако не игра ќе се смета коеф 1 или не.
Во Бет Сити ти е уплатено?
Ако не е во ростер 1 коефициент ти се рачуна ако игра барем некоја минута си го утнал нормално ако не даде 29 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom