NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Мислев дека за цела недела сум ги средил составите, задниот ден од колото сум го пропуштил, и го изгубив мечапот :(

Не е премногу ова за Леброн? Некако многу небалансиран трејд според мене..

Кој е менаџер на Богота ич немаше среќа колово, буквално со сите ќе победеше ова коло освен со тие што му се паднале ова коло...

Кој е менаџер на Богота ич немаше среќа колово, буквално со сите ќе победеше ова коло освен со тие што му се паднале ова коло...
Ја сам тај, не е проблем за среќата, први и втори пик ми се надвор од тимот...така да...

Некој расположен за трејд, сакам да ги трејдам Отто Портер и Зион.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 сезони по ред главните играчи ми имаат сизон ендинг повреди, и ми иде у курац сезоната

Буквално пола тим ми е повреден њтф...

Ништо, не ризикувам, ќе чувам дел од луѓево тамам да ми се вратат у плејоф AKO влезам..

Спремни ли сте за плејоф момци... Ми се вратија Даме и Марканен па без повреди идемо по одбрана титуле како 1 seed.Portland за finals rematch или smallville ми се останатите фаворити.

Кели Убре Џуниор ми беше одличен и многу ќе ми фали со повредава, 20 ми носеше.. тешко без него али не се откажуеме

Ќе биде забавен плејофов у лигава :vozbud:

Ми отидоа јабана Бродгон и Мареј уште непочнат плејофот :facepalm:

Што бидна тука? Лигата автоматски заврши пред ковид-ов така? Има шанса посебна лига за Плејоф само да се прави или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom