NBA Аll-StАr 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без Ти-Мек , Ер Канада и Шек нема да биде ни половина од тоа што беше досега. Каков срам за тренерите на Исток и Запад што не ги повикаа можеби тројцата од малкумината играчи во НБА што знаат што е тоа атрактивност и како да се понуди добра забава за целиот светски аудиториум. Очигледно им е важно да победат, а не да ја забавуваат светската кошаркарска јавност. Сигурно има многу разочарани како мене, но ајде може Двејн Вејд и Коби ќе ни ја направат вечерта колку толку интересна и можеби ќе заборавиме дека ги нема тројцата главни шоумени од претходните неколку години.

mes que un club

Шек неможе да игра веќе пропушти половина од натпреварите на Мајами поради проблемите со повредите.Доста му беа тие 14 настапи едно по друго на ол-старот.Исто така поради повредите нема да настапи ни Аринас

Запад сум јас лани ги давааа на сител а за оваа година незнам немам информација уште.

За запад сум секако.
Во slam dunk сум за Dwight Howard.

А има информации кој ќе учествува во Skill challenge?

Запад имаат мноооогу бољи игра4и ама ја сум за Исток секат сум бил и ке бидам највише сум за нив заради wade а незнам зашо не го исбрале Шек во прва петорка :@:@:@ а во Слем Данк се знае бе Џералд Грин!

Запад имаат мноооогу бољи игра4и ама ја сум за Исток секат сум бил и ке бидам највише сум за нив заради wade а незнам зашо не го исбрале Шек во прва петорка :@:@:@ а во Слем Данк се знае бе Џералд Грин!

Нее избрaн ни во резервите.

А има информации кој ќе учествува во Skill challenge?
Денеска се објавија и натпреварувачите во Skill Chаllenge.
Тие се :

Jаson Kidd (New Jersey)

Chris Pаul (New Orleаns)

Dwаyne Wаde (Mаimi)

Deron Willаms (Utаh)

Точно!...Двајт Хауард-Орландо МеџиК напред МАЈСТОРЕ!

Напред ЗАПАД. Само уште да ги дават на некоја телевизија супер ќе биди. Се надевам на подобар меч од онај лани :jaj:

Во нaтпревaрот нa шутирaње тројки ќе се нaтпревaрувaaт:

Koby Bryant
Daniel GIbson
Richard Hamilton
Jason Kapono
Steve Nash
Peja Stojakovic

a sea shaq za koj ke igra?

peja mislam deka bi trebalo da zeme.

Коби Брајант повторно ќе е нумеро уно! Нема кој да му се спротивстави!

Отсекогаш сум бил за Истокот така и оваа година!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom