NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Долго време ја играм и ништо не ме зафркаваше. но вчера додека играв association ми се исклучи играта.. пробав неколку пати, по играње 5-10 мин. па истото. го рестартирав, па истото, сега и одново ја инсталирав.. па така ми праи .. помош ? :confused:

Долго време ја играм и ништо не ме зафркаваше. но вчера додека играв association ми се исклучи играта.. пробав неколку пати, по играње 5-10 мин. па истото. го рестартирав, па истото, сега и одново ја инсталирав.. па така ми праи .. помош ? :confused:
Со кој тим почна на Association ?

Плејмејкер играј само ако имаш искуство во играва и ако те бива ептен, оти сето оди преку тебе, треба да пенетрираш, да имаш 20-тина поени просек со 15 асистенци и малце изгубени топки, без тебе тимот нема да може поен да направи.
2 или 3 се многу слични, SG/SF, бидејќи нападот се води преку тебе, треба да правиш и скокови, контра да напаѓаш, а ако си на тим каде нема добар плејмејкер ќе се најдуваш во ситуации каде со пик н рол ќе правиш само поени и асистенции или пак цел напад преку тебе оди и правиш 40 поени.

PF не препорачувам има багови позицијата скокови тешко се фаќаат.

Центар е многу добро, јас имам центар 6 11, 245, атлетик, убаво е што твојот тим кој да е нападот му е организиран и прават поени без тебе, иначе ако одбереш центар земи атлетик, и пукај поени само на standing dunk, shot inside, post hook, vertical, и block, па после Defensive Awareness и останато за да можеш да земеш signature skills.
Фала ;) А за плејмејкер шо е најдобро алтлетик ,пас фрст, скоринг или ол араундер ?

Фала ;) А за плејмејкер шо е најдобро алтлетик ,пас фрст, скоринг или ол араундер ?

Скоринг мислам дека ти дава најдобри опции за да го развиеш подоцна.Јас сум при крај на втора сезона топ е за сега.До 83 оверал го имам направено и + некој од тие што се способностите.

PG се игра атлетик оти со другите физичките способности не се креваат до макс., исто така финишер стави втор левел оти третиот е багиран и ја намалува шансата за контакт двочекори и куцања.

Момци а на кој левел играте на My player? На Superstar и Hall of fame премногу добар напад со нереален процент на шут имаaт или преслаба одбрана игра мојата екипа а на All Star преслаба одбрана врз мојот играч играат па без проблем правам 30 поени.И на колку минути играте ?

PG се игра атлетик оти со другите физичките способности не се креваат до макс., исто така финишер стави втор левел оти третиот е багиран и ја намалува шансата за контакт двочекори и куцања.
Почнав кариера како плеј одбрав атлетик и во rookie натпреварот бев играч на натпреварот со 17 поени, 11 асистенции, 2 скока(офанзивни), 1 блокада и 1 украдена топка ама имам проблем со слободните не знам како да ги шутирам од 5 слободни не погодив ниту 1 секогаш ми пишува или касно илки рано сум шутирал ај дај ми совет околу ова ?

Почнав кариера како плеј одбрав атлетик и во rookie натпреварот бев играч на натпреварот со 17 поени, 11 асистенции, 2 скока(офанзивни), 1 блокада и 1 украдена топка ама имам проблем со слободните не знам како да ги шутирам од 5 слободни не погодив ниту 1 секогаш ми пишува или касно илки рано сум шутирал ај дај ми совет околу ова ?
Оди во Edit MyPlayer и за слободни одбери Brown, и стегни го копчето за шут и држи се додека не ја крени топката и кога играчот ќе ја шутни тогаш и ти пушти ко кочето вежбај и ќе успееш, ако не одбери некој играч вo Manage Roster намести му исто Brown за слободни и оди во Practice и одбери Freethrows одбери го тој играч и вежбај.

Оди во Edit MyPlayer и за слободни одбери Brown, и стегни го копчето за шут и држи се додека не ја крени топката и кога играчот ќе ја шутни тогаш и ти пушти ко кочето вежбај и ќе успееш, ако не одбери некој играч вo Manage Roster намести му исто Brown за слободни и оди во Practice и одбери Freethrows одбери го тој играч и вежбај.
Нема таму за подесување на слободни има само за изгледот на играчот.

Има има оди во Signature и ги има кој играч кој потег го користи.
Кажи ми кои Signature Skills се најдобри за ЛеБрон Џејмс, мислам тоа да биде како што е во реалното да биде играч како што игра не премногу слаб ниту премногу јак.

Кажи ми кои Signature Skills се најдобри за ЛеБрон Џејмс, мислам тоа да биде како што е во реалното да биде играч како што игра не премногу слаб ниту премногу јак.
Chasedown Artist, Finisher(2lvl, 3lvl бугиран), Highlightreel/Posterizer, Lockdown Defender/Intercepter, Floor General.

Незнам зашто ама никако неможам да му ставам мое име на играчот во my career. После секоја утакмица ми дава рандом име што страшно ме нервира, а меѓу другото не можам ни да му сменам изглед и ептен ми е глупо таков дебилен да го гледам играчот. Има некое чаре?

Незнам зашто ама никако неможам да му ставам мое име на играчот во my career. После секоја утакмица ми дава рандом име што страшно ме нервира, а меѓу другото не можам ни да му сменам изглед и ептен ми е глупо таков дебилен да го гледам играчот. Има некое чаре?
Ко го креираше не му стави име во myplayer не во mycareer, кога ќе почни играта за прв пат ти дава играч да си одбериш да го средиш ако сакаш и име да му ставиш а можиш да го смениш кога сакаш во главното мени одиш во то лево што тие прозорчето одиш edit player стискаш ентер и ти дава да завршиш и да ставиш име, а за изгледот исто во тоа прозорче одиш да едитираш глава, да си одбериш лице веѓи, брада и тн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom