NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    42
Таман кога ќе си речеш не можат да станат поодвратен тим Фила, СТАНАА. И да земе титула Брон во Фила(што нема да се случи), нема да е поголем нит од Коби нит од Џордан НИКОГАШ. леФлоп одедшан одлучил за Фила, куртон невиден. Кливленд не му трејднале за Кајри, Мајами за Еј Ди и ради тоа ги одбрал Фила, која ќе ја уништи за тие 2 години.. Пензионирај се више, на сите им е скурчено да те гледаат како се правиш поголем и од тренерот и од сите соиграчи.
Мене само највише ми е жал за Џелјен Браун, човекот сакаше свој тим, а сега ќе е четврта опција. Сите видовме 29 поени по просек кога беше прва опција, сега нема да ме изненади и бројка од под 20 поени по просек, една е топката, ќе им треба и на Макси и на Ембид.. замисли го егото и на Ембид, до вчера главен во тимот(иако повреден ептен) и сега доаѓа ЛеБрон и му се курчи.. мизерија. Јас ги замислувам Фила ко Лејкерс 2010 или Бруклин со Кеј Ди, Харден и Кајри, ама живи били па видили.

Kakov apgrejd napravija Filaladelfija,
Kelly Oubre i podkasterot George gi zamenaa so prajm Brown i LeBron.
Samo pod uslov da se zdravi i LBJ da prifati da igra kako treta opcija, sto izgleda i ke bide slucaj koga vekje prifatil da igra za 4 milioni sezona.
Ako se zdravi Embiid i Brown alfa i omega, a LBJ i Maksi kako treta-cetvrta opcija.
Ke bidat interesna ekipa za gledanje i uste od odma se nametnuvaat kako glavni favoriti na istokot.

Јас ги замислувам ко Бруклин со Кеј Ди, Харден и Кајри, ама живи били па видили.
Trioto od Bruklin zaedno igraa samo 10 utakmici vo regularna sezona i 6 vo playoff.

Kakov apgrejd napravija Filaladelfija,
Kelly Oubre i podkasterot George gi zamenaa so prajm Brown i LeBron.
Samo pod uslov da se zdravi i LBJ da prifati da igra kako treta opcija, sto izgleda i ke bide slucaj koga vekje prifatil da igra za 4 milioni sezona.
Ako se zdravi Embiid i Brown alfa i omega, a LBJ i Maksi kako treta-cetvrta opcija.
Ke bidat interesna ekipa za gledanje i uste od odma se nametnuvaat kako glavni favoriti na istokot.

Trioto od Bruklin zaedno igraa samo 10 utakmici vo regularna sezona i 6 vo playoff.
Прајмот на Леброн е од пред 10 години поминат, не си прај филмој.

Во право е Јанкоф од погоре, една е топката - кој ќе игра попрво со неа? Требаше да му го дадат тимот на Браун и да се тера во таа насока.

Вака, си најде Лебронтије уште еден тим на обожаватели, па Макси му бил другарче, ене го она Еџекомбе или како и да се вика нигерот изјави уште отсега дава и му се пика во шупакот на лебронтије... Браун никаде го нема да изјави нешто, нормално човекот ќе си помисли ете ми нов Тејтум после Тејтум, никогаш нема да сум прва виолина.

Пошто во ПО реално ќе се очекува прво од Леборн - Макси, па после од него, така да нема да ме изненади таа хемија да не се ни изгради до ПО помеѓу нив.

Друга работа шо, ѓаволски е тешко да натераш суперстар да си ги скрати малце крилата и егото. Кој досега го седнал Леброн на клупа или му рекол не нема да одиме во тој смер со натпреварот, одиме овака? - Никој.
Ниту кога земал титули, ниту кога играл као демек за титула. Тренерите немаат влијание врз него, нема да има ни Нурс.

Нурс е на маки, имаш барем 3 на кои им треба топката и кои треба at any given night да ти продуцираат барем 20 поени за да победиш, а ако се врати Ембиид имаш 4 такви играчи, кој попрво во напад ќе игра со една топка? Леброн, Макси, Браун или Ембиид?

Играчи ко Едекомбе или кој и да влези од клупа за замена не ги ни спомнувам пошто нема ни да видат топка ниту шут да помирисаат, освен сами за себе не си креираат нешто.

Многу е тешко да правиш екипа со големи ега и мала тимска хемија. Браун ради его си замина од Бостон, Леброн ради его игра за Фила, оти во Кливленд не сакаа да му играат по волтите и да му го носат Кајри, ниту пак Пајакот таму ќе му ја дадеше палката и ќе му речеше бујрум ова е твој тим.

Иако е еден од најдобрите играчи во историјата на НБА, сепак во овој момент е еден издркан куртон со големо его - човек кој не знае кај му е местото и ги ебава тимовите со своето присуство. Лејкерси знаат добро. ;)

Кога сме кај Лејкерси, јас се кладам дека Лука ако е здрав оваа петорка што ја имаат моментално стартна ќе игра подобар баскет него таа во која беше Леброн.

Лука, Ривс, Вандербилт, Вокер и некој од типот Кнехт, Ларавија, Вилјамс, Секстон.

Поубав за око и потимски баскет ќе играат околу било која постава (освен Шампионската во баблот) во која играл Леброн за лејкерс. Mark my words.

Back
На врв Bottom