Го погледнав ростерот на 76-ерс можеби имаат добра петорка но клупата им е нула.
Ембиид не можи да врзи бек ту бек во сезона, до ПО е голема веројатноста да е повреден.
Бронко е потрошена роба, одбрана па добри 5 сезони не игра, а без одбрана нема титула.
Макси и Еџекомбе или како и да е видовме колку можат сами, а Браун кога со Тејтум и Бостон во ваква НБА не можеше да врзва бек ту бек титули со ваква фила уште помалку.
БАШКА скроз си во право, клупата е во офсајд.
Така да, на хартија вака убав состав, али малчице друкчије у пракси е.
Да се става Леброн во иста класа со Коби (или повисоко, скраја да е), тоа е елементарно непознавање на кошарка... Да сите ние сме на различна возраст и одредени играчи не сме ги гледале во живо, ама тоа не е изговор да не земеш да погледаш некоја ретро утакмица чат пат и да знаеш за што јадеш бурек... На пример ми текнува дека Лејкерс Бостон серии од 80-ти сме рентале од видеотека. Забавно беше.
Има утакмици еден куп сега на јутуб достапни, Леброн тренирал со Олајџувон, Коби тренирал. Едниот е пофален како некој кој најдобро ги применил советите и го вклопил тренираното во игра, другиот кога ќе се сврти со грб кон кош изгледа во најмала рака смешно - а е толкава грамада од човек.
Па барем третина да ги имаше од потезите на Хаким како шо е толкав земи спушти се ниско со грб и еби му мајката на пола лига - нема кој да те чува. Ама не, поубо е затрчај се по цел терен и забиј ја, то те прај играчиште, цар... најдобар.
Друга работа шо ми смета кај вакви играчи, а и Дјурант е таков (пичка карактер)... океј брат знаеме дека си добар ама одиш во франшиза да ги земиш парите и да и ебиш матер или да освоиш нешто?
Дојде во Лејкерс, лапна титула во бабалот (ковид скратената сезона) ради здрав АД, Рондо, Карузо, Дени Грин, Колдвел Поуп и да не ги набројувам пошто тимот беше напакиран !!!!
И после тоа што? - Штама.
Чекај бе другар.
Ќе си одиш кај раководството и ако ти се игра баскет ќе му речиш или трејдајте ме или прајте ми тим за прстен.
Му го носат Лука, наместо да седи мадро и да си бара центри и тројкаши во тим тој уште толку сака принцеза да изиграва.
Коби пред да му го донесат Гасол со едната нога низ врата беше, им бараше трансфер. Проблемот беше или носете ми центар и правете ми тим за титула или ебете си мајката.
Има и многу други споредби кои можи да се прават мегу него и Коби и други Лејкери ама не вреди, мило ми е што е низ врата и нема да ви ја ебава франшизата - пошто еден куп ве има тука Лејкер фанови.
Инаку, прати некој она Мајами дали нешто прави за нови трејдови, дали има пари воопшто да трејда и пикови? Пошто вака ко шо ми изгледа Гркот се еба што премина таму (засега), ваљда не очекува титула да земи со Симоне Фонтекио и со Јович во тимот.