NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    42
Ужасне трејд, Џорџ има 36. години и договор на 1 година плус уште една до играчка опција (ако би го трејдале негде за пукови), вака не верувам дека е луд да не ја прифати таа опција.

Стивенс да ти е*ам се, фаца алипна, пи*ка ти материна.
Светот се смеј за овај трејд, најдобриот го даваш за полумртвиот Џорџ, е ај не се нервирај.

Lillard i Ja Morant ako bidat zdravi, Portland ke bidat interesna ekipa gi imaat i Deni Avdija i Jrue Holidej.
Avdija e vo zivotna forma, trebase da e MiP za 2026 (most improved player) cela sezona bese favorit se do pred krajot, ne ja osvoi nagradata samo zatoa sto se povredi i propusti nekolku utakmici...
Ne se ekipa koja moze da odi daleku no sigurno ke bidat edna od pointeresnite ekipi za gledanje vo regularna sezona

БРАУН ЗА ПОДКАСТ П И 4 ПИКОВИ ПА ДАЛИ СТЕ ЗДРАВИ БРЕ, ИЗГУБИВТЕ ОД ФИЛА И СЕГА ЈА ПРАВИВТЕ ФИЛА ПОЈАКА, ГАСИ КЛУБ МОТАЈ МЕШАЛИЦУ..

Со цела сериозност, Дончиќ за АД беше далеку „подобар“ дил за Далас отколку ова сега Бостон што го направи... И целосно неизнуден потег, Браун имаше уште 2 или не - 3 години договор, колку да биле лути/скарани со управата пак немало простор за ваква паника. Секако ќе најдеа подобар дил летово, или следното. Матни работи се дешаваат, неубаво за спортот. Вакви срања ни на најголемите ривали не им се посакува, пошто ваквите срања се вртат во круг.

Ќе биде интересно летово да се следат теориите за причините.

КАБЛОВИ ДЕ АМАН НЕ ЗНАМ ШТО ПИШУВАМ МЕ УНИШТИ ТРЕЈДОВ
Автоматски споено мислење:

1782974734739.png
НАЈПРЕЦЕНЕТ ИГРАЧ У ИСТОРИЈА НА ЦЕЛА ЛИГА, ИДИ ДУПИ СИ ЈА СРБИНКАТА И НЕ ЗАМАРАЈ, СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГО ТРЕЈДААТ ИДНА ГОД ОДМА ЗА КИЛО БОРАНИЈА И 2 ПИКА У ГЗ ДА СИ ГИ СТАВИТЕ ТИЕ ПИКОВИ, 2028МА ПИКОТ ШТО ГО ЗЕМАА НЕМА ДА Е ЈАК ПИК, ФИЛА СЕКАКО ЌЕ Е ТОП 3 И 2028 И 2029..

"Even though Jaylen Brown was talking about himself for MVP, the Celtics did not feel like Jaylen had the best season on their team…They felt that Derrick White had a better season."

И ЈА БИ СЕ НАВРЕДИЛ И БИ СИ ЗАМИНАЛ ЗА ШТО БИЛО..

1782975064453.png

Последно уредено:
Да се јавеа, Остин Ривс ќе им го дадевме за Браун. :)

Back
На врв Bottom