Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.742
- Поени од реакции
- 6.170
Мораше ОКЦ да ја добијат оваа по секоја цена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква превара од играч. Јесте НБА е во пад ама вакви играчи да туркаат за лица на лигата е криминал. Па Дончич е бог и батиња за типов бе ебати тоа падавичарот умрен.Ја гледав оваа сезона (покрај Денвер) три у живо на OKC само за да видам што е работата со судењето. Пишав уште тогаш:Поима немаш што збореш седни гледај некоја утакмица и остави ги тие твитер/инстаграм акаунти.
Гледам Денвер по 2-3 неделно, толку можам пошто се све у курац термини.
Реков дај бе да ги гледам Оклахома малку и изгледав три у задњи десет дена.
Нема благе везе судењето врз Јокиќ со судењето врз Шаи. Дупли стандарди galore.
Оваа Оклахома јако личи на Арсенал.
Останува уште шампиони да станат па НБА и ПЛ да се збратимат![]()
Ја гледав оваа сезона (покрај Денвер) три у живо на OKC само за да видам што е работата со судењето. Пишав уште тогаш:

Не паметам некогаш оволку еднострано да изгледало судењето... Но не е до судиите, едноставно судат според правилата такви кави што сѐ. Проблемот е во правилата, плус и до ОКЦ кои најуспешно и систематски ги злоупотребуваат. Најмногу и најуспешно флопаат, најпрљаво играат а со најмалку последици (овде има реален пропуст на судиите) плус го имаат најуспешниот бејтер во лигата. За Шеј, и Тре (Јанг) и Харден се како аматери. Но правилата се адаптираа за нив, па и Тре (Јанг) и Харден избледеа како „ѕвезди“. Разликата е што Шеј веќе освои титула, и ќе освои барем уште една со истата екипа која успешно злоупотребува правила.Ја гледав оваа сезона (покрај Денвер) три у живо на OKC само за да видам што е работата со судењето. Пишав уште тогаш:
Проблемот уствари е што ги постирате овие твитерите.![]()

Нема никаков проблем во физичка игра, уствари штета што не е пофизичка. Повеќето критики се за прљава игра... Пошто влечење за коса (на некој со акумулирана солидна кинетичка енергија), газење по стапало пред скок, ММА зафат на рака (над Ривс/Лејкерс, од предходната серија)... Итн, има уште ама да не редам сѐ. Сето тоа носи огромен потенцијал за сериозни повреди. И не е „физичка игра“ туку прљава игра.
Инаку судиите се разбира дека компензираат (понешто) и за другата страна, но генерално во сите серии повеќе се наклонети на ОКЦ. И повторно - не дека намерно ги помагаат колку што ОКЦ знае прљаво да игра и да ги злоупотребува правилата.
Премногу критики (пцуење) има, и од сите што не се ОКЦ или нивни фанови. Да се обложиме дека ќе мењаваат правила заради ова?
Не се секирај, само во пијачки/јадење се обложувам. Никогаш во пари.
Автоматски споено мислење: