NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    39
Абе играле кошарка? Секако затоа дека играат кошарка на Шаи по 100 слободни му даваат, а овде буквално 3 уткамици како што гледам оставаат чутек да го редат на Вемби. Минатата беше покљ и сега истото. Буквално фауилран беше Вамбемјана пред да му го даде лактото. И во првата четвртина под кош Гоберт со две раце го изгура да земе скок. И судеа фаул за Вемби. Ебати судењето. Јасно е дека мора да догураат 7 утакмица. Пошто има потенцијал финансиски.
МекДаниелдс, Рид, Рендл, Гоберт и Едвардс исто буквално му се бесеа на Вемби. Кастле го утепаа минатата исто од тепање.
Сите 4 утакмици играат на мускули Минесота.
Автоматски споено мислење:

Чисто пример што судат. Го гура со две раце МекДаниелдс на Картер во Рид. Наместо фаул за Картер овие му судат лична дека направил. После баскет играле не балет :pos:

Последно уредено:
Па физикална кошарка ти гледаш од призма на навивач, и мислеш дека се е против вас. Па да си гледал како го чуваат задњи 3 утакмици и колку ќотек јаде нема да го пишуваш тоа. Ова како да го слушам истото кукање од лани Минесота-Лејкерс или Минесота-Денвер од пред некоја сезона.

Го досудија фаул у напад и Финч бараше челенџ се гледа дека овој се фрла накај Рид погледни поубаво одма кога овој ги става рацете на него скринот е веќе поставен.

Патем гледаш што му прави Корнет на Гоберт под кош 3-4 со две раце овој лета 2 метра од него зарем тоа не е фаул врз Гоберт? Игра физикано Корнет исто како Минесота и никој не се буни нити дига раце.

Последно уредено:
Па физикална кошарка ти гледаш од призма на навивач, и мислеш дека се е против вас. Па да си гледал како го чуваат задњи 3 утакмици и колку ќотек јаде нема да го пишуваш тоа. Ова како да го слушам истото кукање од лани Минесота-Лејкерс или Минесота-Денвер од пред некоја сезона.

Го досудија фаул у напад и Финч бараше челенџ се гледа дека овој се фрла накај Рид погледни поубаво одма кога овој ги става рацете на него скринот е веќе поставен.
Абе за ОКЦ навиваш, на Шаи уште додека спие пред утакмица му судат слободни. Физичка била играва. Ма немооојо. Еурека сега момент доживеавме. Сите утакмици што ги игра Минесота се гето кошарка, не за џабе имаат таков сивоња состав. Истото кукање, па сигурно има причина зошто критикуваа дека играат прљав баскет а? И минатата пишував што му правеа на Вемби аи не само нему. И кога нема да судат такви потези ќе му прекипе некому и тоа е тоа. Не го оправдувам Вемби за ова и суспензија се јаде, Ама потфрлување на санкционирање на влечење,тегнење,гурање со две раце, тепање буквално, на скок ти се поставуваат со лакта, те држат со раце. Јбг.

Какво црно фрлање бе ти слеп си, не гледаш дека го гура со две раце во Рид? Аоаоаоао.
Напиша типот се фрлил во Рид а овој со две раце го гура. Абе иди закачи наочари со некој диоптер.

Чисто за што зборам. Ама на идиоти неможеш да им објасниш дека нема овде ништо кошаркарско. Боди чек се вика ова додека трча некој. И вакви работи цело време прават.

Кошаркарски да да. Ја испосраа цела серија судииве. Јесте тешко е речиси и невозможна одбрана да играш врз Вемби ама не е тоа работа да оставаш кечери да си изиграваат сивоњите.

Последно уредено:
Знаеш шо морам да пишувам како тебе едини идиот си ти овде слеп и дека ти е потребен диоптер пошо 3 го гледаа од судиите на реплеј пошо Финч уложи челенџ али со очекуваш од акунт кој на секој можен и најминимален да е контајтот постира дека Сан Антонио е оштетен (зборувам за Спурс Легаци).
А ова Шеј ви е како ноќна мора не го вадете од уста lame as fuck.

Пстем клипон што си го постирал ти е флопинг маргинален контакт овој летна божем автобус го ударил.
Плус видовме какви фаули се судат у ваша полза.

Знаеш шо морам да пишувам како тебе едини идиот си ти овде слеп и дека ти е потребен диоптер пошо 3 го гледаа од судиите на реплеј пошо Финч уложи челенџ али со очекуваш од акунт кој на секој можен и најминимален да е да постира дека Сан Антонио е оштетен (зборувам за Спурс Легаци).
А ова Шеј ви е како ноќна мора не го вадете од уста lame as fuck.

Пстем клипон што си го постирал ти е флопинг маргинален контакт овој летна божем автобус го ударил.
Плус видовме какви фаули се судат у ваша полза.
Спарс легаси ти остави клип кај Вемби трча а овој му прави боди чек и паѓа човекот. Што идиот си тука за да видиш дека не било балет тоа а кошарка ебати моронот глуп.
Летнал не летнал не смееш да го туркаш некого со две раце јас незнам што не разбираш ти од кошарка ама се гледа дека апла неписмен си.

Да судеа фаули во полза на Спарс ќе беше оваа решена. Ама не е така и самиот знаеш дека без да им остсават да играат вака прљаво нема никакви шанси да има Минесота. Али на моронче што мисли Шаи дека е бог кошаркарски што да му објасниш.

Еве гледај Рид што прави, ако можеш пошто слепец како тебе тешко дека гледа , како вол се гура и на крај се повреди сам. Прави сивоњи. Да те ебе Шаи у шупак може ќе ти се врати диоптријата па нема да ти требаат наочари.

Последно уредено:
Спарс легаси ти остави клип кај Вемби трча а овој му прави боди чек и паѓа човекот. Што идиот си тука за да видиш дека не било балет тоа а кошарка ебати моронот глуп.
Летнал не летнал не смееш да го туркаш некого со две раце јас незнам што не разбираш ти од кошарка ама се гледа дека апла неписмен си.

Да судеа фаули во полза на Спарс ќе беше оваа решена. Ама не е така и самиот знаеш дека без да им остсават да играат вака прљаво нема никакви шанси да има Минесота. Али на моронче што мисли Шаи дека е бог кошаркарски што да му објасниш.

Еве гледај Рид што прави, ако можеш пошто слепец како тебе тешко дека гледа , како вол се гура и на крај се повреди сам. Прави сивоњи. Да те ебе Шаи у шупак може ќе ти се врати диоптријата па нема да ти требаат наочари.

Кај имам јас кажано дека Шеј е бог, пошо ти ништо не си читал(или си слеп) еве за тебе тука ја у постовите кажувам дека флопа али дека сите флапаат како него. Патем ти ми изглефаш како тип кој живее у пештера и излегува само кога игра Сан Антонио и Челзи пошо и таму пишуваш. Не смеало така да го бутка нешто најмизерно што го имам слушнато погледни ги другите серии каква кошарка се игра плејоф е се игра за да се победи.

Ти кажав диоптер само на тебе ти треба кај реков јас дека ллипот од Вембањама како паѓа е од (спурс легаци) акаунтот реков постираат клипови од никаков или минимален контакт какот тој рендал на барс али 100% копија на овој Лакерсшоу ли како беше се кука на се и сешто небитно дали сме во право или не.

Кога ќе прочиташ смири се размисли па после пишувај и намали со доживљај патем get out of the cave and touch grass.

Кај имам јас кажано дека Шеј е бог, пошо ти ништо не си читал(или си слеп) еве за тебе тука ја у постовите кажувам дека флопа али дека сите флапаат како него. Патем ти ми изглефаш како тип кој живее у пештера и излегува само кога игра Сан Антонио и Челзи пошо и таму пишуваш. Не смеало така да го бутка нешто најмизерно што го имам слушнато погледни ги другите серии каква кошарка се игра плејоф е се игра за да се победи.

Ти кажав диоптер само на тебе ти треба кај реков јас дека ллипот од Вембањама како паѓа е од (спурс легаци) акаунтот реков постираат клипови од никаков или минимален контакт какот тој рендал на барс али 100% копија на овој Лакерсшоу ли како беше се кука на се и сешто небитно дали сме во право или не.

Кога ќе прочиташ смири се размисли па после пишувај и намали со доживљај патем get out of the cave and touch grass.
О морону што има поврзаност со моево тврдење дека копиљарска кошарка играат Минесота со тоа за кои екипи сум пишуавал? Да не сакаш за тебе да пишувам каков умрен тип си за тоа да пратиш кој за што пишувал? Каков куртон. Не еве кажи да не сакаш Оклахома да гледам? Или Арсенал? Абе ти не си токму. Ти си гледал сеирии плејофф и знаеш дека тоа е фаул и не смее да се гура со две раце морону еден. Не е прашање кој сакал да победи. Сите играат за победа ама ај тогаш со секири нека излагаат ебати умрениот. Абе дали се читаш бе куртону еден умрен. Затоа постојат правила ама изгледа ти си еден морон што две чисти нема што пишува.

Нема јас што да ти се правдам тебе зошто само за Челзи и Спарс сум пишувал, буквално дека се има живот а се нема време на други екипи да се гледа тоа е така. Смирен сум јас. Лекерс шоу ова она нема врска. Каков минимален контакт не смееш да го гурнеш некого кога трча намерно о дибиеку еден неписмен. Абе ќе ти ебам ја тебе пиперот со пештерата и тревата моронче едно. Со финтиве од твитер, па не сме енглези бе копук да те ебе Шаи у уста.

Ај на блок пошо не знаеш човечка конверзација да направеш.

Гледај сега во нога му се одбива на Досуму, го оставија наместо изгубена да судат, буквално со нога ја изигра да не ја изгуби топката. Абе каква превара утакмицава алал да им на судииве. Ама еве идиотот Демон ќе каже немало нога. Суделе за Спарс.
Ај на блок пошо не знаеш човечка конверзација да направеш.
Ај можеш и да се самоблокираш од форумов да не спасиш од квази експертизите.

Тепаа што тепаа Минесота. Да се игра чист баскет, кур мој појќе од една утакмица што ќе земеа. Ама јбг затоа и ги оставаат да играат таков цигански баскет. Мислам составот само види го какви сивоњи имаат собрано.

Не за џабе и на Јокара му е скурчено од лигава.

Кошарка било не балет :pos: Она последното нема правило по кое не е техничка. Ама куртони како Демонче објасни дека не било балет.

Последно уредено:
Само го налутија Вемби има да ги реши во следната утакмица.

Чисто пример што судат. Го гура со две раце МекДаниелдс на Картер во Рид. Наместо фаул за Картер овие му судат лична дека направил. После баскет играле не балет :pos:
Па баскет е, не балет. :)
Уствари ретардираниот момент е дека идело на судијски преглед... И НЕ ПРОЦЕНИЛЕ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ КОРЕГИРААТ.

Мене не ми смета потврда игра, ми смета диспаритетот во судењето.

Ова е на Оклахома плејбукот, кога играш против тим со добар центар - пушти ги крилата да го малтретираат противничкиот центар со чести помали или поголеми фаули, извади го од фокус и од игра. Судиите помалку судат фаули направени врз центри, немаат ист критериум како за бекови (посебно ако се викаат Шај), а и да ги судеа сите фаули врз Вемби, Минесота ќе беше со 3-4 играчи надвор од игра со 6 лични грешки. Оклахома и Минесота истата шема ја играат врз Јокиќ.

Оклахома и Минесота, во моментов се во топ 3 најпрљави тимови во НБА. И повторно мене не ми смета потврда игра, ми смета диспаритет во судењето.

Само го налутија Вемби има да ги реши во следната утакмица.
По секоја логика/искуство барем уште една уктамица ќе биде исклучен после ваков потег.

Последно уредено:
Со пресврт ги исфрлија Селтикс најголеми фаворити на исток за да јадат метла во наредна рунда. Која шала од франшиза се Фила :facepalm:
Кај е братот што се фалеше со нив и шо ги имаше ставено да освојат?

Pejsers kakvi luzeri na draftot, tankaa cela godina go imaa eden od najlosite skorovi u svoja istorija, mozda najlos, im davaa golemi sansi za eden od prvi 4 pika sto im bea zastiteni, i ispadnaa so lotarija da zimaat 5ti pik ..... sto go izgubija radi ..... Zubac. Totalno fijasko.

Па баскет е, не балет. :)
Уствари ретардираниот момент е дека идело на судијски преглед... И НЕ ПРОЦЕНИЛЕ ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ КОРЕГИРААТ.

Мене не ми смета потврда игра, ми смета диспаритетот во судењето.

Ова е на Оклахома плејбукот, кога играш против тим со добар центар - пушти ги крилата да го малтретираат противничкиот центар со чести помали или поголеми фаули, извади го од фокус и од игра. Судиите помалку судат фаули направени врз центри, немаат ист критериум како за бекови (посебно ако се викаат Шај), а и да ги судеа сите фаули врз Вемби, Минесота ќе беше со 3-4 играчи надвор од игра со 6 лични грешки. Оклахома и Минесота истата шема ја играат врз Јокиќ.

Оклахома и Минесота, во моментов се во топ 3 најпрљави тимови во НБА. И повторно мене не ми смета потврда игра, ми смета диспаритет во судењето.

По секоја логика/искуство барем уште една уктамица ќе биде исклучен после ваков потег.

Абе ти или тролаш или не читаш што се пишува го судеа офанзивен фаул од Мекданиелс мислам и Финч бараше челенџ и гледаа сите тројца судии и ја преиначија одлуката досудија фаул од одбрана.

Тоа ти се вика мисметч или тактика, па први Лејкерси почнаа играјќи му испод блок на Јокич мислам оваа утакмица беше, https://www.flashscore.com/match/ba...bg/summary/player-stats/overall/?mid=OltJHZcM
Во плејофот Оклахома ја употреби истата втора рунда.
Ова твоево е исто како некој да напише не треба Шеј да го удвојуваат или она со што Џејмс се служи со години низ пикот во напад се бара најслабата карика у одбрана и така се креира мисматч.
Е сеа имаш прилагодби ќе дадам пример со Шеј у првата имаше 7 изгубени топки со касно удвојување го гледале фимот и се прилагодиле иако 2-та у секунда следеше дуплирање 2-3 имаше 5 изгубени топки. Се гледа начин како да се оствари предност за која противничкот тим нема решение, мислеш Портланд/Минесота не гледале филм од цела сезона каде се мучи Вембањама па не за џабе Холидеј му беше метч уп.

Па исто би можело да се каже и за Лејкерси, Пистонси, Кавалирс и други.
Конкретно за Лејкерси, лактот од Леброн директ у фаца на Карузо, обидот на Ривз со намера да го повреди Холмгрен испружа рака директно у нозете на Холмгрен откако сам падна и ја изгуби топката, Ривс пак го влече за рала Шеј кига овој се дига наполагање па Џејмс паѓа врз него, сеа последнава обид на Смарт да го повреди Џејлин Вилијамс со цело тело директ во неговите колена и други.

Околу Вембањама не мора ништо да значи можно е да игра.

Е за ова ти зборувам и после ќе дојде некој и ќе ме убедува, видел 2-3 клипа монтажа па кога ќе го соочеш со факти "ти си хејтер ти ги мразеш" "глуп си, морон си, слеп си итн"

Грин беше суспендиран 1 утакмица

Edino nesto me nervira sto ne ostavaat da se igra cvrsta odbrana vrz Ŝej, isto vaka kako na vembi... Nego da go cepnes faul mu svirat, ebate gomnarot

Со пресврт ги исфрлија Селтикс најголеми фаворити на исток за да јадат метла во наредна рунда. Која шала од франшиза се Фила :facepalm:
Кај е братот што се фалеше со нив и шо ги имаше ставено да освојат?
Ne se Fila slabi kolku sto se Njujirk jaki.. Od istokot ne gledam koj ke im parira u finaleto..

Back
На врв Bottom