NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    38
X faktorot e toa sto Hjuston se pokazaa kako kanta od ekipa.
Ne deka Lakersi igraat dobro, ne se znae koj e poslab parodija se i dvete ekipi.
Sinokja Lakersi 20 izgubeni topki i pobedija.
Vtora runda okc ke gi zdrobi 4:0 ili 4:1.
Автоматски споено мислење:

Shai so kakva lesnotija stava koshevi...:popce:
Точно ке изгубат, неможаат и против судиите . Шаи ке СТАВА и 60 поени да се живи и здрави судиите.

Shai so kakva lesnotija stava koshevi...:popce:
Добро, одличен играч е, ама мноогу е лигав бе друже. Со ништо не се одликува од куп играчи во последниве 20+ години. Што толку хајп?

Ja gledate utakmicata Oklahoma - Feniks ?
Likot e nezapirliv
Автоматски споено мислење:

Точно ке изгубат, неможаат и против судиите . Шаи ке СТАВА и 60 поени да се живи и здрави судиите.
Da,da. Vidovme dali bese do sudiite pred eden mesec koga igraa dve utakmici na kraj od regularna sezona.
Ednata utakmica Okc pobedija so 43 poeni razlika, drugata so 36 poeni razlika.
Luka ne mozese da pretne, pa i se povredi na taa utakmica.

Последно уредено:
Цела сезона ја пропуштив, буквално, плејофот досега исто така но ова вечерва МОРА да се гледа.

Да му е алав на овие копитата од Њујорк како го изгубија третиот натпревар. За овој вечерва, ако мислат цела утакмица да одат на тоа спушти ја под кош и ако удвојат вади на тројка за шут или ако не удвојат играј со грб кон кош па на физикус добиј ги... ќе се заебат. Шутот кога тогаш ќе издаде, а тој што е под кош во клучни моменти ќе биди фаулиран за да шутка слободни - шо можи и да ги промаши.

Снајдер не е тркало да ги остави тек така цела утакмица, а од друга страна кога веќе Њујорк менваше тренер требаше да си го смени и она хушкалото на Тибодо шо го довлечка од Минесота. Поедностран играч немам видено (освен можи Лука и слични). Напад да, игра, одбрана ДУПЕЕЕЕЕ, за таквото не го бива.

Кога летото испуштија да го дадат Таунс за Јанис + ШО И ДА САКА ДРУГО Бакс од нив освен Брансон, сега можи да продолжат да гледаат ПО на телевизија само.

Од ебана Атланта ќе отпаднат. Не дека со пар трејдови тимот на Атланта не се препороди, особено откако замина она ништожникот Тре од екипата ама дај друже не ме еби.

Не можат со нив да се наттрчуваат, млади се и полетни, не можат да се потпрат на шут на тројка пошто не им оди очигледно, а најверојатно не им одел и првите натпревари, им останува само да изгинат на терен во одбрана и да не го оставаат Си Џеј да им прави блиц криг моменти и да ги потсеќа какво убитачно дуо беа со Лилјакот во Портланд.
Едноставно него времето му помина, клај го Харт да го чува и да му ја вади душата на памук и то е то.

Ај да видам баш шо можи да усерат и колку ќе се прам пишман шо ќе седам вечерва скоро до 4 сабајле.

Очекував повеќе од Феникс бидејќи не сакав да се паднат со Сан Антонио.

Се повредија Ди Виченцо и Едвардс у прво полувреме. Баксузи.

Очај се Нагетси , но најмногу поради одбранава на Минесота. Ептен на среќа ако ја добијат утакмицава , на ништо не личат.

Какооов распад на Нагетси.
Се одложува јаката серија за Тимберволвс и Спарс , тоа ќе биде појако за пратење.
Нагетси им следи изглеа период на големи промени или ќе тапкаат во место и наредна сезона.

ТХЏ не може една тројка да погоди. Џонсон и Брус Браун промашуваат положувања. Другиот Браун се плаши да шутира. Гордон повреден.

Јокиќ и Мареј играат сами.

Ne znam sto mislea nagetsi so Adelman ko trener, i zasto se resija da otpustaat trener sto im donese titula ako ovoj im bese resenie.

DiVincenzo skina ahilova posle minuta, edwards koleno poeba i on mozno e tolku od plejofov, 7 prednost na polovina na treta za denver i epilogot bese mocanje epsko vo zadnja.

Ne e gotova serijava ako i Edwards e aut, ama ebate uslovot za da pomines dalje, nisto od vakov denver, status quo se u odnos na lani, minesota totalno gi razoblicuvaat i go vadat najlosoto od niv, a tuka spagja i jokic.

Back
На врв Bottom