Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На полувремето дале зелено светло дека Лука може да продолжи да игра и им се одби од глава. Баш сега кога е најпотребно . Нејсе за Америте нема што да кажам они си имаат свој фаворит и ако запнат тој ке е МВП , незнам што се мачат Лука и Јокич со одлични бројки кога веке одамна се знае дека наградата јште од почеток ке ја заме пак Шаи.Што има да каже сеа гомното од човек Stephen A. Smith откако тврдеше дека Лука фејкал повреда?
Последно мвп ќе му биде на Шаи, 3 по ред не му даваат, а за натаму и Лука и Вемби сигурно ќе почнат да земаат.
Треба да се гледа спрема ерата своја, Вилт и тоа како е топ 10.Ако освојат бек то бек се знае кај кого ќе оди и Finals MVP. Само тогаш ме интересира наративот дали ќе биде топ 10 на сите времиња или уште ќе се држат до Вилт и Бил. Мислам дека од денешна перспектива само коректност глумат спрема тие од пред 80ти ерата. Колку и да не ми е по вкус Шаи , не може да кажам дека во 2026 и на овој развој на кошарка, Вилт мора да биде у топ 10.
Јебига, не користиме веќе Нокиа имаме други телефони... времето ги согазува работите.
Треба да се гледа спрема ерата своја, Вилт и тоа како е топ 10.
У денешно време да, има боље играчи, али Вилт сега да е 14 годишно дете сакаш да кажеш дека нема да биде ГОАТ кога ќе влезе у лигата за неколку години?
Шаи да се родил тогаш немало ни приближно да биде ист играч како сега.
Мислам јасен бев зашто последно.Zaso posledno, na zalez na kariera da ne e ?
Харден и Ембид ти беа омилени играчи, сега најде да збориш за одбрана.Igrac sto igra samo napad i aber nema od odbrana.
Isti se Doncic i Jokic, vo napad astronauti a vo odbrana gi tovarat so lopati i bageri.
за жал, може само да се надевамеZaso posledno, na zalez na kariera da ne e ?
Да, Русија се мачи со Украина, а САД се мачеше со Сомалија на пример. Сепак никој не и даде на Сомалија 400 милијарди воена помош, дипломатско-политичка подршка од врвот на светската политика и врвно разузнавање.Denver vo serija od 7 pobedi po red
San Antonio vo serija od 11 pobedi po red
Jokic vs Wemby![]()