NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    33
Не ги следам другиве тимови многу и не можам да кажам дали кај сите е таква ситуацијата со повреди, ама ненормално е ова што редовно им се случува на Клиперси. За повредите на ѕвездите низ минатите сезони сме збореле многу. Константни долгорочни повреди на главни играчи (Елтон Бренд, Блејк ја пропушти цела сезона кога го драфтаа, па после исто го мачеа повреди за главни утакмици, па Џорџ (тој Дорт треба затвор да лежи за намерната повреда) и особено Каваи со по милион утакмици утнати). Сезонава, прво Бредли Бил се повредува во први кола до крај на сезона.
Таман ќе фатат залет, стално оди курбан некој од појаките на подолго време.
Со носење на Гарланд (патем повреден), Матурин и вклучување на 3-4 млади играчи во составот, Каваи кој конечно врза утакмици, тимот стана интересен за гледање. Прво оди курбан Колинс кој беше главна замена за Зубац. Па конечно поголема минутажа добива рукито Јаник Нидерхаузер висок 2,10 (кој кај фановите на Клиперс ужива огромна поддршка и сите сакаат да биде форсиран), врзува добри утакмици и се повредува до крај на сезона.
Ненормално нешто...

Друже ај за другото ама за Кавај се знаеше дека е кварљива роба. Играа на ризик и изгубија. Блејк исто го продужуваа и кога почна да се повредува (претходно беше ајрон мен практично)... Како да ти кажам, си има баксузот удел ама скроз не се познати по најпаметни одлуки.

Не ги бива Нагетс , во моментов не се ни топ 8 екипа. Капак и уште една повреда, му дојде редот на Мари. Им давав проекција прво дека можат до 55 победи, па спуштив на 52 , е сеа скоро невозможно да дојдат до 50. 50 победи шо значи ваљда 5то а ништо чудно и 6то место.
Убаво реков Јокич го достигна пикот со онаа партија за Божиќ против Минесота од тогаш се послаб и послаб. Нема изговори и за тимот, добија на длабочина имаат опции и пак бледо и лито...
Треба да размислува Никола летото 2027 шо планира со кариерата, вака стана Расел Вестбрук...

Decki se izvinuvam ako vi smetav, iako nema pricina da se izvinuvam.
Bez gajle jas se gasam od forum nema da se uklucuvam povekje.
Nepovrzano so vasite komentari, posekako imav odluceno da ne se uklucuvam povekje na forum.
Ova e too much za mene, a i jas sum too much za vas.
Se najdobro
Седи море, кај ќе ојш?

Decki se izvinuvam ako vi smetav, iako nema pricina da se izvinuvam.
Bez gajle jas se gasam od forum nema da se uklucuvam povekje.
Nepovrzano so vasite komentari, posekako imav odluceno da ne se uklucuvam povekje na forum.
Ova e too much za mene, a i jas sum too much za vas.
Se najdobro

По осумдесет и трети пат си идеш од форумов. Биди маж еднаш и стварно нека те снема или па биди жена и оди на фемина замарај ги.

На почеток на сезона сите ги отпишаа Бостон, и не ни изгледаа добро на стартот, ама еве ги за некоја недела можно е да го преземат првото место у истокот и да бидат фаворити за финале од таму. Страшно добар менаџмент имаат, од тренер до ГМ.

На почеток на сезона сите ги отпишаа Бостон, и не ни изгледаа добро на стартот, ама еве ги за некоја недела можно е да го преземат првото место у истокот и да бидат фаворити за финале од таму. Страшно добар менаџмент имаат, од тренер до ГМ.

Шо знам, ја сеуште стојам зад Пистонси.
Многу споредби со Кавс лани , но мислам дека ќе играат НБА финале.

Шо знам, ја сеуште стојам зад Пистонси.
Многу споредби со Кавс лани , но мислам дека ќе играат НБА финале.
Ногу зависат од Кејд, немаат ногу квалитетен креатор освен него, доека кај Бостон покрај Браун, Тејтум ги имаш и Вајт и Причард. А и неискусни се.

Со здрав Тејтум, Бостон стига лабаво во финале,какви Пистонс, Кливленд и Њујорк класи се во прашање.

Овој Кенард стварно треба да шутира минимум по 7-8 тројки од утакмица.
Автоматски споено мислење:

Никс да ги дадеа отворените шутеви шо Лука им ги остави сеа ќе водеа скоро двоцифрено.

Последно уредено:
И Лејкерс да ги дадеа тие шутеви за три што се изнапромашија сега ке водеа тродупло. Што би било кад би било.

20% шутираат за три Никс
Лејкерс 30 , И? Не те разбирам . 20% шутирале,нека излезе од игра цел тим нека си игра Никс сам и ке има 90%. Муабетот тие ако баба имаше к.р ке беше дедо .

Некогаш шутот оди некогаш не,тоа е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom