NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    31
West
Jokic,Doncic,Shai,Curry i Wemby

East
Giannis,Brown,Cunningem,Maxey i Branson.

Realno zapadot moze so 20 poeni fora da im igraat.
Автоматски споено мислење:

Rezervi Durant,Edwards i LeBron

Последно уредено:

Никогаш не ми било јасно зошто играчиве одбиваат да учествуваат во натпреварот во забивање а сега тоа го прават и руки играчите

Никогаш не ми било јасно зошто играчиве одбиваат да учествуваат во натпреварот во забивање а сега тоа го прават и руки играчите
Пички, ЛеФлоп не иде на данк контест не идат ни они. Или страв им е да изгубат од Џи-Лиг играч... Не знам...

Ми текнува Коби кога беше руки, беше замена за Еди Џонс кога тој седеше на клупа.
Немам ЈуТјуб на бродов да најдам видеа од неговиот данк контест.
Таа ноќ тој покажа дека е дојден во НБА за да владее со лигата.

Каква бламажа ќе било коњот да се појавел на данк контест некогаш во кариерата. Замислувам онакви просечни закуцувања кај што се сили на обрачот налик Деандре Џордан ама во позадина коментаторите паѓаат во несвест како 720 виндмил да направил.

Остајте го коњот ,овој Лука каков конус е во одбрана мака ми е више да го глеам.
Може да има и 40/10/10 просек, времето покажува дека е ко провинцијалец у 15ка назад. Не знае да превзема му ебам тоа.

Остајте го коњот ,овој Лука каков конус е во одбрана мака ми е више да го глеам.
Може да има и 40/10/10 просек, времето покажува дека е ко провинцијалец у 15ка назад. Не знае да превзема му ебам тоа.
Нико убаво си кажа defense wins championships!

• Тажно
Reactions: Mud
Јас неможам да го гледам оти се буни на секоја судиска одлука. Во напад фрла по 10 слободни секоја утакмица и пак квичи ко пиче некое. Во одбрана прави пример чист фаул, пак се буни. Одвратен ми станува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom