Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.477
- Поени од реакции
- 5.732
Јако било ноќеска Ант против Вемби!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што по ѓаволите се дешава со Никси?
Ништо нема да направат друга песна е плеј-офСекако Детроит ќе направат партали на истокот.
Пички, ЛеФлоп не иде на данк контест не идат ни они. Или страв им е да изгубат од Џи-Лиг играч... Не знам...Никогаш не ми било јасно зошто играчиве одбиваат да учествуваат во натпреварот во забивање а сега тоа го прават и руки играчите
Нико убаво си кажа defense wins championships!Остајте го коњот ,овој Лука каков конус е во одбрана мака ми е више да го глеам.
Може да има и 40/10/10 просек, времето покажува дека е ко провинцијалец у 15ка назад. Не знае да превзема му ебам тоа.
Јас неможам да го гледам оти се буни на секоја судиска одлука. Во напад фрла по 10 слободни секоја утакмица и пак квичи ко пиче некое. Во одбрана прави пример чист фаул, пак се буни. Одвратен ми станува.Остајте го коњот ,овој Лука каков конус е во одбрана мака ми е више да го глеам.
Може да има и 40/10/10 просек, времето покажува дека е ко провинцијалец у 15ка назад. Не знае да превзема му ебам тоа.