NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    29
Се местат некако работите за ОКЦ и Спарс и луда серија на западот. И натаму не би ги отпишал целосно Рокетси и Лејкерс ,иако вториве стварно не знам како ќе успеваат да не примат по 120 коша од ОКЦ секој натпревар , па и од Спарс...

Изгледа не е сериозно ова на Јокара, ако добро разбрав од стручнава терминологија на англиски, се судриле коленото со некоја коска и се создала модрица која многу боли, но не е сериозно. Пауза од 1-2 недели ако е ова, а до 3 недели ако има благо истегнување на лигаментите.

Еве порталов вика месец дена, што е одлично да одмори малку.

Како год , доволно Нагетси да паднат у плејин зона и да биде потешко после да се вадат од гомна. Едино Гордон и Браун да се вратат порано па да земат 4-5 утакмици во Јануари што и нема да биде толку лошо.

Не е сериозна повредата сега објави Espn на Х,пауза од четири до пет недели.

Денвер без Јокич ќе биде едно 15- тина утакмици,ќе видиме како ќе играат без него.
Доброто е што Гордон и Браун се враќаат за една недела,Камерон Џонсон се враќа почеток на Февруари.

Денвер без Јокич ќе биде едно 15- тина утакмици,ќе видиме како ќе играат без него.
Доброто е што Гордон и Браун се враќаат за една недела,Камерон Џонсон се враќа почеток на Февруари.
Али сеа неколку утакмици ќе има кај што ќе играат со само еден од прва петорка.

Али сеа неколку утакмици ќе има кај што ќе играат со само еден од прва петорка.

Ако ништо друго Џамал конечно ќе биде Ол Стар , бар ја се надевам. Јонас исто ме интересира колку останало од него , имаше он сезони јаки со дабл дабл просеци. Нормално тука е и Хардавеј кој ќе зима 15 шута за три најмалку.

Ако ништо друго Џамал конечно ќе биде Ол Стар , бар ја се надевам. Јонас исто ме интересира колку останало од него , имаше он сезони јаки со дабл дабл просеци. Нормално тука е и Хардавеј кој ќе зима 15 шута за три најмалку.
Мене Тим Хардевеј ми е најдоброто засилување, од сите што дојдоа. Океј, и Браун е стандардно добар.

По мене Хјустон ќе oсвои запад. Би се кладел у пестотче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom