Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.323
- Поени од реакции
- 5.464
Детроит играат одлично на почетокот од сезонава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, ама сега е официјално.А као он ја почна сезоната?
Каков промашај направија Санси со него мајко мила.Во прва прилика ќе се обиде да го повреди со некој пeдеpски фаул. Памти ми го зборов, пациентот ќе чека до следната година за прилика ако треба.

тепаа задњи двеКон Кнупел му го зима спотлајтот на Флег.
Пистонси без 5те најбитни играчи не можат да престанат да губат.
И моментално Кари прави нешто историско.

Оваа сезона има добар тим, може не како Шаи добар али доволен за титула. Али го нема најбитното, а тоа е push од судиите.
Најдобриот Јутуб аналитичар за мене.
Не се многу луѓе свесни моментално што прави човеков и колку лесно ја игра кошарката како никој до сега. Може многу замерки да му се земат за дефанзивата , но офанзивата му е нешто невидено и без конкуренција најдобра за еден центар.
Не зборам само за поентирање , во глобала се што може еден играч , а во случајов центар да направи за еден тим да доминира офанзивно.
Едина кривица зошто на ваков пик нема да има барем 2 титули ќе бидат ОКЦ , мора да се признае дека колектиков секад ќе го надитри индивидуалецот. Па сезонава и со Хјустон би им било многу мучно.
Се друго освен пораз од Хјустон и ОКЦ таму после Април/Мај ќе биде еднакво на чудо.