NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Знаејќи му го карактерот - ако не се пензионира, гарант ќе иде некаде за титула ама ќе бара и пари. Голден стејт или Клиперс е опција пошто нема да мора да се сели, па и Лејкерс - ако не бара ретардирано голема сума пари (како сега). Тешко Кливленд или погрешно го проценувам.

Освен ако не се работи нешто поврзано со здравје. :-/
Автоматски споено мислење:

Нема шанси.

Ќе најави дека му е последна у Лејкерс и не знае дали ќе продужи. И следна сезона ќе си потпише у друг тим за да има вистинска последна сезона.
Ако се поклопат коцките Лејкерс имаат шанса за титула годинава, не многу веројатно ама не и невозможно. И секогаш ќе има место за него во претендент за титула, ако се помири да не биде алфа и омега, да игра ограничени минути, и да не бара повеќе од 20-27 милиони долари со кратки договори.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Толку многу коњаци на планетава ама црнците се палат на Хенеси.
Како и да е, ништо од титула за Лејкерси, или јас да купам нивен мерч у блиска иднина.

После ЛеФлоп иде Купер Флег, да видиме до каде ќе ги исполни очекувањата на американските медиуми :)

Ближе се старто на сезоната, фантази има заинтересирани да играме? И доброволец за нова тема :icon_lol:

Го гледав цела сезона лани и не знам што да кажам за него.
Најлесно ми е да претставам преку аналогија со она што еден од TopGear рече за Alfa Romeo: - Alfa Romeo секој ден има нешто што не му функционира, што е расипано, али има еден ден у годината кога ќе ти се погоди све да му работи. Е тој ден е најбоља кола у свет.

не се враќа у одбрана, не трча у напад, не праи cut седи на тројка у било која ситуација

... нема шут, нема ни хендл (не знае да води/дрибла, да прави влезови), ни за одбрана што го убија од фалење дека бил добар - ни за тоа не го бива... накратно не знае да игра кошарка, да не му беше син на Леброн немаше ни д-лигата да ја помириса не па во Лејкерс да има повеќегодишен договор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom