NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
19 март 2013
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.805
Treba da imate vo predvid toa deka so ovoj Vanlok, komunikacijata vo vrska so kosarka ne e vo realno vreme.
Likot gi gleda Lakersi na snimki.
Posledno mislam dvaesetina utakmici unazad bese, neka kaze dali ubrzal i do kaj e momentalno, poso sezonata ke zavrsi uste malku.
Ти одлучи се за кој ќе навиваш у плејоф , па кажи тука контра да играме. Пошо си решен уште да ни сметаш...

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
108
Ти одлучи се за кој ќе навиваш у плејоф , па кажи тука контра да играме. Пошо си решен уште да ни сметаш...
Na zapad za Lakersi, istok za Boston.
Finale Lakers - Boston za mene bi bilo kako ostvaruvanje zivotna zelba.
Boston ke igraat finale siguren sum, ako se zdravi.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.260
Поени од реакции
12.200
Им го рече и тоа замисли црнчуга, али коментарот скроз на место во однос дека се испишува историја пред нивните очи - а сите се прават слепи (иако тоа им е работа, медиуми се).

После Џордан, нема кошаркар кој на ваков начин може да земи утакмица во свои раце и буквално да го носи тимот на плеќи и да е секоја вечер скоро на влакно до победа. Навистина ми е криво што синоќа не победиле.

Коби можеби заради талентот ама Коби го имаше Шек, потоа го имаше и Гасол. Единствено што има Јокарата е Гордон и Мареј (кога не е повреден, кога му се игра и најбитно кога му е погоден хороскопот).

Јокарата буквално ја доминира лигата моментално, каков Ше, каков Тејтум, каков ми ти КД, Леброн, Кари.
Многу али многу ми е криво што нема тим каков што заслужува пошто прајмот ќе му замини и ќе остани на таа 1 титула, а е преквалитетен за да потоа му остане како кариерна „дамка“.

Свака ти дала мајсторе, буквално искина изминативе сезони.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.871
Поени од реакции
4.898
Se zamarame za zapadot, a nisto ne komentirate za istokot kade Boston i Klivlend rovarat..

Член од
11 април 2023
Мислења
2.219
Поени од реакции
7.533
Se zamarame za zapadot, a nisto ne komentirate za istokot kade Boston i Klivlend rovarat..
Јас ги коментирам и пишувам за исток, поентата е што западот е многу поинтересен и уште ништо не се знае, на исток и сам пиша Кливленд и Бостон газат и се е решено,се знае и кој директно се во плејоф кој се во плејин.
На Кавси им фали уште една победа за прво место на исток па очекувам после тоа да одмараат играчи и да се даде повеќе минути на втора екипа,исто и Бостон.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.805
Се знае таму финалето веќе шо да коментираме. Бакс не можат без Лилард, Пејсерс немаат конкурентен тим, Пистонс се многу млади , Никс... јебига.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.031
Поени од реакции
36.866
Им го рече и тоа замисли црнчуга, али коментарот скроз на место во однос дека се испишува историја пред нивните очи - а сите се прават слепи (иако тоа им е работа, медиуми се).

После Џордан, нема кошаркар кој на ваков начин може да земи утакмица во свои раце и буквално да го носи тимот на плеќи и да е секоја вечер скоро на влакно до победа. Навистина ми е криво што синоќа не победиле.

Коби можеби заради талентот ама Коби го имаше Шек, потоа го имаше и Гасол. Единствено што има Јокарата е Гордон и Мареј (кога не е повреден, кога му се игра и најбитно кога му е погоден хороскопот).

Јокарата буквално ја доминира лигата моментално, каков Ше, каков Тејтум, каков ми ти КД, Леброн, Кари.
Многу али многу ми е криво што нема тим каков што заслужува пошто прајмот ќе му замини и ќе остани на таа 1 титула, а е преквалитетен за да потоа му остане како кариерна „дамка“.

Свака ти дала мајсторе, буквално искина изминативе сезони.
Samo shto istiot toj Curry imase i podobra utakmica saat ipol porano, instantno naredniot den mediumite si prodolzija kako nishto da ne bilo.

Najpotcenet i najuzasno tretiran superstar e Steph od site momentalno, pa covekot im donese zlato vo Pariz, od ponizuvanje gi izvadi polufinale i finale i na kraj Lebron zema MVP.

Eve go i sabajlevo 37 protiv Lakers na 37 godini, skoro i nula coverage da dobiva, prvata izjava na golemiot Lebron e deka naviknat bil, prvo gsw go imale Durant a sega go donele Butler i sekogas naogjale nacin da se opasni, ke pomisli nekoj deka nema soigraci cela kariera primadonata, a ne deka niednas vo kariera ne bil vo situacija da nema superstar do nego, osven mozebi na pocetokot vo Cleveland.

Ke vidime koj kade ke zavrsi na zapadot, mn se blisku site 3 pa nadole, ke imame drzok playoff toa e sigurno.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.260
Поени од реакции
12.200
Samo shto istiot toj Curry imase i podobra utakmica saat ipol porano, instantno naredniot den mediumite si prodolzija kako nishto da ne bilo.

Najpotcenet i najuzasno tretiran superstar e Steph od site momentalno, pa covekot im donese zlato vo Pariz, od ponizuvanje gi izvadi polufinale i finale i na kraj Lebron zema MVP.

Eve go i sabajlevo 37 protiv Lakers na 37 godini, skoro i nula coverage da dobiva, prvata izjava na golemiot Lebron e deka naviknat bil, prvo gsw go imale Durant a sega go donele Butler i sekogas naogjale nacin da se opasni, ke pomisli nekoj deka nema soigraci cela kariera primadonata, a ne deka niednas vo kariera ne bil vo situacija da nema superstar do nego, osven mozebi na pocetokot vo Cleveland.

Ke vidime koj kade ke zavrsi na zapadot, mn se blisku site 3 pa nadole, ke imame drzok playoff toa e sigurno.
Се согласувам со сè што напиша, со една мала разлика - Јокарата можи секоја вечер до такви бројки, Стеф нажалост не бидејќи прајмот му измина.

Америте се неблагодарни копилиња, особено тоа водителите по тв, така да секогаш ќе фураат некој лев наратив, лев играч, лев МВП, гоат, ју нејм ит. Не очекувам ништо подобро од нив.

Инаку, немаше некој новинар да го праша тоа балетанот како носењето на Лука е помалку од носењето на Батлер во тим? Небо земја е разликата.

Kajgana Shop

На врв Bottom