NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
19 март 2013
Мислења
3.745
Поени од реакции
5.915
Не ми е јасно што се случува со Леброн, без разлика што имаше тап ин за победа , од кога е вратен од повредата не личи на себе, дали се чува или му дава простор на Лука да се прилагодува на системот и играчите не ми е јасно. Премалку поени и некако игра без желба несака да биде прва виолина бега од одговорност. Лука си се врати на тоа што беше во Далас останува да ја подобрат хемијата и кингот да се подобри, изгледа како к.р да го боли.
Мислам дека им е небитно кое место ќе завршат и одат со цел фокус на плејоф пошо веруваат дека имаат тим за финале.
Ова највеќе ми личи како тренинг на Лука , ја мести раката за плејоф, а и богами погодува. Секако како втори пласирани ќе имаат незгодни противници во Вориорс , Клиперс или Тимберволвс.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.019
Поени од реакции
23.256
Мислам дека им е небитно кое место ќе завршат и одат со цел фокус на плејоф пошо веруваат дека имаат тим за финале.
Ова највеќе ми личи како тренинг на Лука , ја мести раката за плејоф, а и богами погодува. Секако како втори пласирани ќе имаат незгодни противници во Вориорс , Клиперс или Тимберволвс.
Точно, затоа и каклкулираат со порази победи. Плус го форсираат Лука да се прилагоди и изгледа играта како потежок тренинг , не форсират премногу за да победат. Се надевам во ПО от ќе се видиме разлика ден и ноќ од тоа што гледаме сега.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.793
Поени од реакции
89.297
Убав доказ склопен во 30 секунди за тоа зошто Леброн никогаш нема да биде Џордан... Фали и последниот шут на Гиди, каде се гледа дека Џејмс не се ни потруди да го блокира

Член од
19 март 2013
Мислења
3.745
Поени од реакции
5.915
Не му одземам ништо на Шаи , си гази момчето , НО ако Јокич не биде МВП оваа сезона за мене таа награда е тотално небитна од наредна сезона.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.019
Поени од реакции
23.256
Убав доказ склопен во 30 секунди за тоа зошто Леброн никогаш нема да биде Џордан... Фали и последниот шут на Гиди, каде се гледа дека Џејмс не се ни потруди да го блокира
Во последните секунди лежерно додавање, оваа руки играч не го прави камо ли искусен играч како него. Ептен глупа изгубена утакмица. Брон има многу хејтери од кој сум и јас иако сум навивач на Лејкерс од 2000, премногу незамарање има од негова страна. Да не се налути кралот оти му го донесоа Лука и целиот фокус е на него? За ваква игра треба дел од платата да си ја врати , сигурно не е платен за тоа што го прави. Идиот.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.442
Поени од реакции
10.911
Во последните секунди лежерно додавање, оваа руки играч не го прави камо ли искусен играч како него. Ептен глупа изгубена утакмица. Брон има многу хејтери од кој сум и јас иако сум навивач на Лејкерс од 2000, премногу незамарање има од негова страна. Да не се налути кралот оти му го донесоа Лука и целиот фокус е на него? За ваква игра треба дел од платата да си ја врати , сигурно не е платен за тоа што го прави. Идиот.
Он е пресреќен Лука што го донесоа, има на кого да префрли одговорност.

Член од
28 март 2025
Мислења
64
Поени од реакции
147
Не му одземам ништо на Шаи , си гази момчето , НО ако Јокич не биде МВП оваа сезона за мене таа награда е тотално небитна од наредна сезона.
Ne mu odzemas nisto, samo nagradata koja treba da odi vo negovi race.

Член од
28 март 2025
Мислења
64
Поени од реакции
147
Kolku se slabi Feniks... navistina ke ostanat bez Playoff
Автоматски споено мислење:

Jokic vo prva cetvrtina 6 poeni, 11 Rebounds 4 asistencii :popce:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom