NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Што ќе ставиш ти наркоманче едно, можеш само иглата во вена да ја ставиш и да цркнеш.

Jas sum sportista ne narkoman.
Vo zivot ne sum konzumiral nisto osven treva.
Vo NBA 90% od igracite se naduvani.

Jas sum sportista ne narkoman.
Vo zivot ne sum konzumiral nisto osven treva.
Vo NBA 90% od igracite se naduvani.

Одењето до кладилница те прави спортист ? Буквално 1 мозочна клетка ти има останато, инаку нема да правиш 500 акаунти на форумов.

Одењето до кладилница те прави спортист ? Буквално 1 мозочна клетка ти има останато, инаку нема да правиш 500 акаунти на форумов.

Na forumov si vo temite za politika, vojni i slicno. Mrsh tamu.
Gajle ti e za mene, jas sum nikoj i nisto.

Кавс со распоредов до крај на сезона можат 68-70 победи , но мислам ќе си ги чуваат адутите и ќе застанат на 65 негде.
На исток се први, осум победи пред Бостон на 18 кола до крај, а две победи повеќе од Оклахома.Треба да не форсираат толку и последните утакмици да одмараат играчи, да се даде повеќе простор и игра на втора екипа.

Наградава годинава е целосно компромитирана со овие butthurt нигери кои имаат право на глас. Со вакви изјави тешко дека Јокиќ може до MVP.

Наградава годинава е целосно компромитирана со овие butthurt нигери кои имаат право на глас. Со вакви изјави тешко дека Јокиќ може до MVP.

Гони го бе , вика ако Јокич не земел било фер оваа година да земе. Се коси со секаква логика тоа , но знаеме овој идиот дека секад форсира скорери и наративи на црнци , се посра тогаш со Харден. Најкорисен играч за него е најдобар скорер.

Индиана-Бакс каков финиш.

Колку се изгубени судииве не ми е верно.
На 3.2 секунди до крај Пејсерс бараат тајмаут. Халибуртон дава 3ка со фаул. Се гледаше 100 сати дали бил аут или не, па одличиа дека е кош. Времето го сетираа на 3.4 секунди за после слободното.
ВТФ? Дури и стварно 0.1 секунда да траел шутот (нели во почетна фаза да бил фаулот, па на свирната да шутирал и погодил Хали), требаше да продолжи со 3.1
Фактички им додаде +0.2 на Милвоки.

1741745390485.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom