Нема потреба да го тупиме веќе, нека биде твојот збор последен.Достигнувања како Finals MVP?
Во финале сам се доаѓа, или со екипа и добар тренер? Леброн што „успеси“ направи пред да избега во Мајами и пред да направи супер тим окулу него?
За сите важи тоа. На Џордан како му идеше пред да му го донесат Фил Џексон и да му направат екипа окулу него?
Автоматски споено мислење:
Ги гледаше утакмиците? Мене барем десетици пати ми е гледана таа серија. За судењето можам следново да го кажам: Судиите лошо судеа и правеа грешки. Ама правеа грешки и на двете страни... Сакаш да ја анализираме серијата, утакмица по утакмица?![]()
Ne na amerikancite, tebe treba da ti prati eden kamion jabolka, vo znak na kolku si 4etnik.Дарко Миличиќ после завршување на кариерата направи фарма со јаболка и од тоа и ден денес живее, па Србите се заебаваа дека треба на Американците еден камион да им прати во знак на благодарност. Овој коњов аустралијски треба по камион кенгури да подари на зоолошките градини во Бруклин и Филаделфија.
Ничиј збор не е последен. Различни мислења имаме а јас само се обидов да го аргументирам своето.Нема потреба да го тупиме веќе, нека биде твојот збор последен.
Да не си му у кожа сега на Харисон , буквално првата утакмица се сјеба ликот.
Ваљда нема да трае еден месец , ќе се запечатат во плејин инаку.