NBA сезона 2009/2010

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ауу каква тројка на ЛеБРОН.Се надевам дека ќе влезе повторно до крај за да го дополни тој скок за трипл дабл.Го заслужи...

Со само 17 упатени шутеви на кошот и со 37 минути минати на паркетот...
37 поени,12 скока,11 асистенци,2 украдени и 1 блокада

ЛеБрон Џејмс

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

Ubavo rece vo edno intervju voa mene mi e dadeno od "BOGA",prav KRAL cto da
kazam osven deka mu e vo Karierata vo Playoffs 5 Triple-Double L.J. 37 poena,
11 asistencii i 12 skokovi,i vodstvo od 3-1 za Cavsi ili 121-98,vo Vtornik e 5 utakmica,i zavrsuvanje na serijata, bravo za CHICAGO igraa kolku mozea.
MIAMI-BOSTON prekrasna utakmica se vratija BOSTON od 18 poeni razlika za da
na krajot od 3 cetvrtina vodat i so 77-71,pocetok na 4 cetvrtina,i mozebi posledna vo AMERICAN AIRLINES ARENA,moze bi ne ke doznaeme letoska,izjavi
WADE deka saka da igra zaedno so LeBron,sut vo 4 cetvrtina za 3 ka 4 od 4,
brilijanten za gledanje 46 poena 16 od 24 od pole,5 od 7 za 3 ki,i 3-1 ili 101-92,
5 utakmica e vo BOSTON vo Vtornik,i tuka bi trebalo da zavrsi serijava.

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
ke ja davaat li nokeska nekoja na MTV1 da znam da cekam ???

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Ќе дават нешто на мтв вечер?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Даваа веќе Мајами - Бостон, не верувам уште една да даваат. Интересна завршница Мајами - Бостон, Вејд фантастичен со 46 поени и штета што не победија во петокот. Така веројатно ќе гледавме и 7 меча, а вака тешко да победи Мајами на гостински терен но ништо не се знае.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Мајами во петокот заслужено изгубија ... на денешниот натпревар го гледав само почетокот и мислам доколку сакаа Бостон можеа и денес да тепаат ако ништо повеќе барем посериозно ќе ја сфатеа утакмицата уште од самиот старт
Едноставно класа појаки се Селтикси ...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ubavo rece vo edno intervju voa mene mi e dadeno od "BOGA",prav KRAL cto da
kazam osven deka mu e vo Karierata vo Playoffs 5 Triple-Double L.J. 37 poena,
11 asistencii i 12 skokovi,i vodstvo od 3-1 za Cavsi ili 121-98,vo Vtornik e 5 utakmica,i zavrsuvanje na serijata, bravo za CHICAGO igraa kolku mozea.
MIAMI-BOSTON prekrasna utakmica se vratija BOSTON od 18 poeni razlika za da
na krajot od 3 cetvrtina vodat i so 77-71,pocetok na 4 cetvrtina,i mozebi posledna vo AMERICAN AIRLINES ARENA,moze bi ne ke doznaeme letoska,izjavi
WADE deka saka da igra zaedno so LeBron,sut vo 4 cetvrtina za 3 ka 4 od 4,
brilijanten za gledanje 46 poena 16 od 24 od pole,5 od 7 za 3 ki,i 3-1 ili 101-92,
5 utakmica e vo BOSTON vo Vtornik,i tuka bi trebalo da zavrsi serijava.
Не а знам причината ама го читав интервјуто на Вејд во кое кажува дека сака да играе со ЛеБрон.Незнам колку би било тоа продуктивно.

G

grande-juve

Гостин
Не а знам причината ама го читав интервјуто на Вејд во кое кажува дека сака да играе со ЛеБрон.Незнам колку би било тоа продуктивно.
Продуктивно би било што ќе освојат едно 4-5 титули, а знае ли некој далас - сан антонио дали има негде на сателитска

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Вејд се разбуди откако Бостон поведе. Едноставно не промаши. Со 4-те проектили ги уништи Селтикси. Сепак мислам дека Мајами ќе остане на овој триумф. Веќе на следниот меч очекувам победа на Бостон и пласман во полуфиналето на Истокот.
Околу изјава на Вејд се сложувам со "atanase". Мислам дека две ѕвезди од таков калибар не можат да функционираат во иста екипа. Премногу се слични по стилот на игра (шутери) за да играат во ист тим. За да функционираат успешно и да имаат доволно шутеви двајцата ќе треба да се воведе една четвртина да се трае 15 минути:)

Кливленд според мене очекувано славеше против Чикаго. Леброн феноменален. Се ближи дербито на Истокот, Кливленд - Бостон.

Во најинтересниот двобој помеѓу Сан Антонио и Далас, на полувреме водат Маверикс со 48-37. Сепак очекувам во вториот дел да се разбуди триото Паркер, Ману и Данкан (кој е без поени во првиот дел).

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Данкан сега ќе распали!!!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Некој да ми каже што се случува со Шек? До крај е со повредата, по колку игра, има некаква корист од него или?:)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Некој да ми каже што се случува со Шек? До крај е со повредата, по колку игра, има некаква корист од него или?:)
Шек игра од почетокот на плајофот и е солиден со исклучок денес кога набрзина направи 5 лични и одмараше на клупа.Одигра само 17 мин.Тој ќе биде корисен евентуално на дуелите со Орландо...

Вакви гнасни играчи најмногу мразам.Овој од Далас како викат Едуардо Најера.Каков старт како да е на борење.Плус врз играч кој знае дека има скршено нос.Заслужено е истеран...

G

grande-juve

Гостин
значи после Џејмс и Вејд, денеска исто така полуде и Хил

Kajgana Shop

На врв Bottom