NBA Сезона 2010/2011

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Потценувајте не уште, тоа и го чекаме.
Никој никого не потценува, ама реално мали им се шансите на Далас против Мајами.
Далас моментално ќе губеше 3-2 против Оклахома, да имаа малку повеќе мозок во главата Вестбрук и Дурант. Е сега за разлика од нив Бош, Вејд и Џејмс се попаметни, факт е дека сите тројца се играчишта и факт е дека Мајами ќе бидат и тоа какви фаворити во финалето.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aбе што сте ги потцениле толку Далас ги симнавте на рамниште на Минесота. Сигурно не е случајност што ги тепаа и ЛА 4-0 ( како што некој рече погоре некој немал мозок, еве овие имаа па се посрамотија ).
Јас сум за Чикаго али според мое мислење било кој да игра во финалето со Далас ќе бидат поразени, баш ради тоа што имаат феноменална екипа ( со се резерви ), постои опасност од сите играчи додека кај Мајами се знае од каде доага опасноста. :salut:

Н

'Никола'

Гостин
Aбе што сте ги потцениле толку Далас ги симнавте на рамниште на Минесота. Сигурно не е случајност што ги тепаа и ЛА 4-0 ( како што некој рече погоре некој немал мозок, еве овие имаа па се посрамотија ).
Јас сум за Чикаго али според мое мислење било кој да игра во финалето со Далас ќе бидат поразени, баш ради тоа што имаат феноменална екипа ( со се резерви ), постои опасност од сите играчи додека кај Мајами се знае од каде доага опасноста. :salut:
Не се откажуваш уште.:) Тоа ме радува.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Прв пат пишам нешто во врска со кошарка,не го следам многу НБА но сум за Чикаго.На Чикаго мислам дека му треба некој за тројки,нема некој кој може да реализира три поени....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Има има, Корвер... само штета што откако дојде во Чикаго како да заборавил да игра Кошарка или барем да пуца тројчиња. :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Кој и да тепа у EAST ја ке бидам разочаран пошо и Miami и Chicago ми се многу топ :toe:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Море еден Joe Johnson што добро би се вклопил во Чикаго.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Море еден Joe Johnson што добро би се вклопил во Чикаго.
Да да, за 2че е таманка, а може и Смит од Денвер или Крафорд и онака ќе бидат слободни агенти на лето.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Да да, за 2че е таманка, а може и Смит од Денвер или Крафорд и онака ќе бидат слободни агенти на лето.
J.R. Smith има големи шанси да премине во Бостон :smir:

P

PatoTheDuck

Гостин
Солиден баскет вечерва,Чикаго да се малце поконцентрирани до сеа ке водеа дупло!

Се надевам ке се вратат у игра и ке ги избацат Мајами!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Дур не ја подобрат реализацијата шансите им се минимални, во одбрана гризат а во напад очај се.
Мора веќе еднаш да проработи Корвер, редно време е мислам !

Н

'Никола'

Гостин
Се ми удира на тоа дека вака ќе се одвива резултатот до некаде 4 и пол минути до крај, и тогаш Мајами на овој или оној начин ќе ја сврти и ќе стави крај на серијава.
Се надевам грешам, и ќе гледаме уште од оваа серија. Можеби до 7мата?

пс На полувреме во салата ечи Bon Jovi - That's why I love this town :icon_cool

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aх колку фали само Бен Гордон на вакви утакмици за Чикаго, кај го дадоа кај се запустија. :)

--- надополнето ---

На плачково Леброн секој допир со спротивен играч му го судат, срамота е веќе ова, како не му го пукна носот Бузер ( тоа беше фаул а не ми глуми фаул од Роуз ! ).

Kajgana Shop

На врв Bottom