NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Потценувајте не уште, тоа и го чекаме.

Никој никого не потценува, ама реално мали им се шансите на Далас против Мајами.
Далас моментално ќе губеше 3-2 против Оклахома, да имаа малку повеќе мозок во главата Вестбрук и Дурант. Е сега за разлика од нив Бош, Вејд и Џејмс се попаметни, факт е дека сите тројца се играчишта и факт е дека Мајами ќе бидат и тоа какви фаворити во финалето.

Aбе што сте ги потцениле толку Далас ги симнавте на рамниште на Минесота. Сигурно не е случајност што ги тепаа и ЛА 4-0 ( како што некој рече погоре некој немал мозок, еве овие имаа па се посрамотија ).
Јас сум за Чикаго али според мое мислење било кој да игра во финалето со Далас ќе бидат поразени, баш ради тоа што имаат феноменална екипа ( со се резерви ), постои опасност од сите играчи додека кај Мајами се знае од каде доага опасноста. :salut:

Aбе што сте ги потцениле толку Далас ги симнавте на рамниште на Минесота. Сигурно не е случајност што ги тепаа и ЛА 4-0 ( како што некој рече погоре некој немал мозок, еве овие имаа па се посрамотија ).
Јас сум за Чикаго али според мое мислење било кој да игра во финалето со Далас ќе бидат поразени, баш ради тоа што имаат феноменална екипа ( со се резерви ), постои опасност од сите играчи додека кај Мајами се знае од каде доага опасноста. :salut:

Не се откажуваш уште.:) Тоа ме радува.

Прв пат пишам нешто во врска со кошарка,не го следам многу НБА но сум за Чикаго.На Чикаго мислам дека му треба некој за тројки,нема некој кој може да реализира три поени....

Има има, Корвер... само штета што откако дојде во Чикаго како да заборавил да игра Кошарка или барем да пуца тројчиња. :)

Кој и да тепа у EAST ја ке бидам разочаран пошо и Miami и Chicago ми се многу топ :toe:

Море еден Joe Johnson што добро би се вклопил во Чикаго.

Море еден Joe Johnson што добро би се вклопил во Чикаго.
Да да, за 2че е таманка, а може и Смит од Денвер или Крафорд и онака ќе бидат слободни агенти на лето.

Да да, за 2че е таманка, а може и Смит од Денвер или Крафорд и онака ќе бидат слободни агенти на лето.

J.R. Smith има големи шанси да премине во Бостон :smir:

Солиден баскет вечерва,Чикаго да се малце поконцентрирани до сеа ке водеа дупло!

Се надевам ке се вратат у игра и ке ги избацат Мајами!

Дур не ја подобрат реализацијата шансите им се минимални, во одбрана гризат а во напад очај се.
Мора веќе еднаш да проработи Корвер, редно време е мислам !

Се ми удира на тоа дека вака ќе се одвива резултатот до некаде 4 и пол минути до крај, и тогаш Мајами на овој или оној начин ќе ја сврти и ќе стави крај на серијава.
Се надевам грешам, и ќе гледаме уште од оваа серија. Можеби до 7мата?

пс На полувреме во салата ечи Bon Jovi - That's why I love this town :icon_cool

Aх колку фали само Бен Гордон на вакви утакмици за Чикаго, кај го дадоа кај се запустија. :)

--- надополнето ---

На плачково Леброн секој допир со спротивен играч му го судат, срамота е веќе ова, како не му го пукна носот Бузер ( тоа беше фаул а не ми глуми фаул од Роуз ! ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom