Незнам зашо...али кога го прочитав ова...ПРСНАВ ОД СМЕЕЊЕ!!!MSV(support) напиша:И успеа да не падне оваа година, повторно го победи системот,браво,
3\3 за сега.![]()
:bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зашо...али кога го прочитав ова...ПРСНАВ ОД СМЕЕЊЕ!!!MSV(support) напиша:И успеа да не падне оваа година, повторно го победи системот,браво,
3\3 за сега.![]()
Па може и така да се дефинира мојот образовен процес,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:MSV(support) напиша:Абе ти никад не ја напушти градинката...
Кој процес??????????????каде????????кога??????????MSV напиша:Па може и така да се дефинира мојот образовен процес,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:MSV(support) напиша:Абе ти никад не ја напушти градинката...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:MSV(support) напиша:Кој процес??????????????каде????????кога??????????MSV напиша:Па може и така да се дефинира мојот образовен процес,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:MSV(support) напиша:Абе ти никад не ја напушти градинката...
Напредно дете......gerard напиша:Едно девојче што ми се свиѓаше од градинка (симпатија ми беше) и ден денес кога ќе ја видам ме привлекува.. сериозно.. а колкав сум бил бе прцул..
Недоварена боранија....Мммммм.....Aleks напиша:more ja ke se vratam vo gradinka samo zaradi jadenjeto sto go davaa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: