M
MrzaRules
Гостин
Сега моментално се случува пауза во првенстватаШто се случува сега моментално?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега моментално се случува пауза во првенстватаШто се случува сега моментално?
Сега моментално ништо не се случува бидејки нема натпревари .Фудбалското почнува во Март ,кошарката мислам дека има пауза тоа е во глобала .Што се случува сега моментално?
Има неколку групи што не се приклучени официјално, само Чкембари беа единствени што излегоа на прес.Сега моментално ништо не се случува бидејки нема натпревари .Фудбалското почнува во Март ,кошарката мислам дека има пауза тоа е во глобала .
п.с Лозари и Чкембари не се приклучени на иницијативата сеуште додека нема средба ,Комити како главни организатори не сакаат да организираат средба во кој ке се спојат и овие две влијателни групи .
Горан, ти ќе бидеш трн во око се додека не се научиш дека Комити и Скопје се пишува со голема почетна букваНапатен еден....
Ne vredite da ve pisuvam so golema bukva !Горан, ти ќе бидеш трн во око се додека не се научиш дека Комити и Скопје се пишува со голема почетна букваНапатен еден....
Jas barem imam ime za razlika od vas koi se kriete i za kraj ne bitna bukvata pocetna dali e golema vazno e srceto !Абе он неговото име со мала буква го напишал, па ти за ова...![]()
Ако не вредиме, зашто толку патиш, и зашто си толку љубоморен?Ne vredite da ve pisuvam so golema bukva !
Jas barem imam ime za razlika od vas koi se kriete i za kraj ne bitna bukvata pocetna dali e golema vazno e srceto !
Kade vide ljubomora na koj del od postot od sto da patam be decko ?Ако не вредиме, зашто толку патиш, и зашто си толку љубоморен?
Иначе јас се викам Кумплунг, у маало познат како чичко Кумплунг.
Поголемо ми е сега срцето, што ја кажав вистинаата за себе?
А, како тоа Чкембари кажаа чао на Навивачкото обединување? Колку што знам Чкембари не го прифатија тоа обединување, не рекле ни здраво они се поздравија, оф леле мајко...