Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случува сега моментално?
Сега моментално ништо не се случува бидејки нема натпревари .Фудбалското почнува во Март ,кошарката мислам дека има пауза тоа е во глобала .
п.с Лозари и Чкембари не се приклучени на иницијативата сеуште додека нема средба ,Комити како главни организатори не сакаат да организираат средба во кој ке се спојат и овие две влијателни групи .

Абе знам дека има паузи, ама сега е топ момент да се организираат меѓу себе. Нема натпревари, што значи не се зафатени со нивни пароли и пораки за клубот, може малце погледот да го насочат кон иницијативава.

Сега моментално ништо не се случува бидејки нема натпревари .Фудбалското почнува во Март ,кошарката мислам дека има пауза тоа е во глобала .
п.с Лозари и Чкембари не се приклучени на иницијативата сеуште додека нема средба ,Комити како главни организатори не сакаат да организираат средба во кој ке се спојат и овие две влијателни групи .
Има неколку групи што не се приклучени официјално, само Чкембари беа единствени што излегоа на прес.

Инаку сите се приклучија на инцијативата со паролите...
За нешто поконкретно се расправало деновиве, и се најавува состанок во брзо време.

http://www.puls24.mk/index.php/spor...azaa-doviduvanje-na-makedonskoto-obedinuvanje

Чкембарите кажаа довидување на Македонското обединување

Категорија: Останати спортови
Објавено на Среда, 06 Февруари 2013 21:59​
Напишано од Сандра​
ckembari.jpg
Македонија - Данска,пример како една репрезентација треба да игра на секоја утакмица,жестока битка на теренот од нашите фудбалери, но не пишуваме за тоа туку сакаме да го нагласиме навивањето на денешниот меч.
Скопските навивачки групи денес потфрлија бидејќи многу спомнуваното обединување падна уште на првиот испит, на денешната утакмица на репрезентацијата на Македонија, со самото пеење против Битола, Пелистер и Чкембарите...
Со самото тоа ги разлутија Битолчани и навивачката група Чкембари, при што следуваше соопштение на нивниот официјален профил, кое гласеше дека нема да има никакво обдинување и дека повеќе нема да се одзиваат на никакви состаноци во врска со обединувањето.
Како се се одвиваат понатаму работите ќе видиме и самите.

Чкембари Битола

пред околу еден час во близина на Bitola

Барате обединување...КУРОТ САМО ОД НАС КЕ ГО ДОБИЕТЕ!!! На никаков состанок и иницијатива Чкембари нема да се одзвиваат повеќе!!! Нема никаково ни пријателство ни почит ни грам сожалување за СКОПСКИТЕ ПЕДЕРИ.Иницираат обединување,на репрезентација пеат анти Битола песни... ООО комити бе од кое скопје идите,мајка ти од велес татко ти од пробиштип,а сестра ти се дупи со Албанци од чаир!!!!!
ps.jas ko ke zboram-pisam na forumot nekoj go fakalo serka nekoj proliv pa ne mozele da me podnesat sum bil anti-makedonec itn ...i na krajot pak idite na mojot deka ne vozmozno obedinuvanje i smiruvanje na Ckembari i komiti se dodeka postoi Bitola kako grad nie ke bidime trn vo okoto na site od "metropolata"

Горан, ти ќе бидеш трн во око се додека не се научиш дека Комити и Скопје се пишува со голема почетна буква ;) Напатен еден....

Горан, ти ќе бидеш трн во око се додека не се научиш дека Комити и Скопје се пишува со голема почетна буква ;) Напатен еден....

Абе он неговото име со мала буква го напишал, па ти за ова... :icon_lol:

Горан, ти ќе бидеш трн во око се додека не се научиш дека Комити и Скопје се пишува со голема почетна буква ;)Напатен еден....
Ne vredite da ve pisuvam so golema bukva !

Абе он неговото име со мала буква го напишал, па ти за ова... :icon_lol:
Jas barem imam ime za razlika od vas koi se kriete i za kraj ne bitna bukvata pocetna dali e golema vazno e srceto !

Ne vredite da ve pisuvam so golema bukva !

Jas barem imam ime za razlika od vas koi se kriete i za kraj ne bitna bukvata pocetna dali e golema vazno e srceto !
Ако не вредиме, зашто толку патиш, и зашто си толку љубоморен?

Иначе јас се викам Кумплунг, у маало познат како чичко Кумплунг.;)
Поголемо ми е сега срцето, што ја кажав вистинаата за себе?

А, како тоа Чкембари кажаа чао на Навивачкото обединување? Колку што знам Чкембари не го прифатија тоа обединување, не рекле ни здраво они се поздравија, оф леле мајко...

Ако не вредиме, зашто толку патиш, и зашто си толку љубоморен?

Иначе јас се викам Кумплунг, у маало познат како чичко Кумплунг.;)
Поголемо ми е сега срцето, што ја кажав вистинаата за себе?
Kade vide ljubomora na koj del od postot od sto da patam be decko ?

Inaku los izbor na prekar za cicko kumpluk ke si ja ebavas snaata ? Po malku da gledas makedonski filovi i samounistuvanje .
Srceto ne znam dali tie pogolemo sega ama znam deka a _ _ _ _ t ti se rasiri sega od muabetite :D

А, како тоа Чкембари кажаа чао на Навивачкото обединување? Колку што знам Чкембари не го прифатија тоа обединување, не рекле ни здраво они се поздравија, оф леле мајко...

.Ne be sega i ti kako be ne kazavme koga izlegovme na tv so stav baska izvadivme parola i ne navivame protiv vojdovi na natprevarot so teteks iako ni se rivali a vie na reprezentacija se rezilite sedi ziti mene ne se mesaj i ne branite nekoj gluposti sto nikoj ne moze da gi odbrani ... kako i da e toa e sega nema vrakanje ...
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 23:05 ---
ps.toa sto ke dorbis toa ke srkas taka da nema lutenke za slednite cekori ...;)

Ти си напатенн од роџења, а тоа што Скопјани ти имаат набиено уште многу комплекси, тоа те докрајчува ;)

Демек индиректно нешто се закануваш?

Околу скандирањето денес против Битола...
Другар кој бил на утакмицата кажа дека ВИНАРИ пееле О Сузана...:pos:,Комити не пееле:unsure: (искрено јас не верувам)....добро се слушна од која трибина се пееше....
Абе аман и Винари стигнаа група да направат...:eek:си еба матер се....:DВинари ејјјј,Винари....:facepalm:
Како и да е,ова е срамота,се бара обединување,а се пее КУРТАШАК на меч на репрезентација...без разлика на се,Комити како група не смееја ова да го дозволат,колкава и да е омразата.....(не знам ни дали беа како група денес,или само поединци,сепак ова е срамота)....
Без разлика дали биле Винари,Комити,Паткари,Маткари....
Конечно се расчисти со ова,очекувано беше,макар и да имаше некое неформално помирување,само едно скандирање слично на ова ќе беше доволно од било која страна за ОПШТА ТУЧА НА ТРИБИНИ....(помеѓу навивачите)и да ни се смее светот.....:tapp:
Во карактерот на Македончето е да се кара со своите(за глупости),никогаш нема да имаме единство за ништо,ни за спорт ни за ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom