Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Во Ѓорче врв , атмосфера на ниво , мерак ми се напраи вака долгоочекувано сите македонски групи заедно на трибина под едно знаме против заедничкиот непријател! Малце премногу се фокусиравме на пцуење, помалце на пеење ама добро пак сум презадоволен. И потегот со влагање внатре беше непотребен , тетекс си го доби натпреварот чисто :)
Раце ни знаат на тоа ладниот ветер 2 саата :S

59338_378829315545352_12281892_n.jpg

1 слика 1000 зборови (y)
ПИ*КИЦИ

Се решија Чкембари да бидат мажи и да се приклучат кон обединувањево?
Не сум во ниедна навивачка група.. ама тоа што го прават они е срамно и моето мислење го делат многу луѓе кои не се во ниедна навивачка група али сепак се горди што останативе навивачки групи конечно се обединија и покажаа колку големо срце имаат и за кого тоа срце чука.

Се решија Чкембари да бидат мажи и да се приклучат кон обединувањево?
Не сум во ниедна навивачка група.. ама тоа што го прават они е срамно и моето мислење го делат многу луѓе кои не се во ниедна навивачка група али сепак се горди што останативе навивачки групи конечно се обединија и покажаа колку големо срце имаат и за кого тоа срце чука.

Prvo koga ne si clen na nitu edna navivacka grupa nema sto da komentiras !Oti vrska nemas kako stojat rabotite i si slusnal nesto ama ne si dosulusnal znaci da povtoram za site plukaci Ckembari prvicno nitu go prifatija nitu odbija predlogot i vo znak na dobra vojla na predlogot posledniot natprevar protiv Teteks(nasi rivali) ne se peese protiv niv isto taka bese izvadena parolata poslusajte patrioti i nekolku znamina na Makedonija no isto vremeno bese pobarano do kolku e so cesni nameri predlogot na komiti da se svika sostanok an koj ke ucestuvaat skoro site navivacki grupi za da se razgovara za detalite na ova obedinuvanje - pomiruvanje sto e celta(reprezentativo ili klubsko) protiv kogo do koj granici k se odi kakvi ke bidat slednite cekori itn...
Ne znam to e sramno toa li sto povikavme na sostanok ?
Kako mozes da kazes deka Ckembari se najgolem kukavici nie sme bile kukavici :tapp: a miljon pati sme go dokazale sportivnoto ...:cenzura:

Prvo koga ne si clen na nitu edna navivacka grupa nema sto da komentiras !Oti vrska nemas kako stojat rabotite i si slusnal nesto ama ne si dosulusnal znaci da povtoram za site plukaci Ckembari prvicno nitu go prifatija nitu odbija predlogot i vo znak na dobra vojla na predlogot posledniot natprevar protiv Teteks(nasi rivali) ne se peese protiv niv isto taka bese izvadena parolata poslusajte patrioti i nekolku znamina na Makedonija no isto vremeno bese pobarano do kolku e so cesni nameri predlogot na komiti da se svika sostanok an koj ke ucestuvaat skoro site navivacki grupi za da se razgovara za detalite na ova obedinuvanje - pomiruvanje sto e celta(reprezentativo ili klubsko) protiv kogo do koj granici k se odi kakvi ke bidat slednite cekori itn...
Ne znam to e sramno toa li sto povikavme na sostanok ?
Kako mozes da kazes deka Ckembari se najgolem kukavici nie sme bile kukavici :tapp: a miljon pati sme go dokazale sportivnoto ...:cenzura:
Тоа што не сум член на ниедна навивачка група не значи дека не можам да кажам свое мислење.. ова е сепак јавен форум и тука имаат право на мислење сите оние што го посетуваат. Многу добро знам што имавте напишано али во исто време гледам и што се случува и какви препукувања и навреди има од страна на некои ваши членови (не сум до толку неинформирана како што ти мислиш) само затоа што комити го започнале ова. Јас ти го кажав мислењето на многумина без разлика дали се или не се во некоја навивачка група, а ако тебе тоа те навреди.. тогаш значи дека не знаеш да прифатиш критика. :coffee:

Тоа што не сум член на ниедна навивачка група не значи дека не можам да кажам свое мислење.. ова е сепак јавен форум и тука имаат право на мислење сите оние што го посетуваат. Многу добро знам што имавте напишано али во исто време гледам и што се случува и какви препукувања и навреди има од страна на некои ваши членови (не сум до толку неинформирана како што ти мислиш) само затоа што комити го започнале ова. Јас ти го кажав мислењето на многумина без разлика дали се или не се во некоја навивачка група, а ако тебе тоа те навреди.. тогаш значи дека не знаеш да прифатиш критика. :coffee:
Од давање мислење(критика) до ширење на лаги и измислици или пак навреди има многу разлика !Втора работа гледам се декларираш како припадничка од понежниот пол а даваш стручни мислења тука на темата тоа тие исто како јас да одам на темата за готвење да ти коментирам и да т и солам памет колку шеќер треба да ставиш во некоја торта така да оди уживај си на темите наменети на вас не се замарај со навибачи и Чкембари што и како решеле и како ќе решат ...

...не се замарај со Чкембари што и како решеле и како ќе решат ...
...а ти што се замараш со таа пуста прослава на Комити/Вардар? Пукна веќе зошто немало прослава. Нема прослава од Х причини, а тоа тебе воопшто не треба да те засега. До сега на може 10 утакмици можеше да се види атмосфера како за прослава (што за вас е научна фантастика), плус дарувањето крв и изложбата на слики, затоа :cenzura:. Да не го заборавам и концертот во мај со гости од Загреб.

Зошто викавте дека Комити се пички што не дојдоа во Битола пред извесно време, иако тргнаа и ги вратија од железничка и на излез од Прилеп, а вие самите си измисливте некоја си забрана за во Скопје на реваншот, а и што е најтрагично, не ни мрднавте од дома да пробате да дојдете. Тоа на „најдобра“ група не и се случува, затоа, пак :cenzura:. Глава сечам дека, ако немаше (а и немаше) забрана, ќе дојдевте како и секогаш до 150 луѓе. После нас ќе ни кажеш, дека ни било страв од бројката за прослава, смешно.

Плус, кажи зошто не навивате на РК, бидејќи нели вие сте ракометни навивачи и РК ви е приоритет...?

Од давање мислење(критика) до ширење на лаги и измислици или пак навреди има многу разлика !Втора работа гледам се декларираш како припадничка од понежниот пол а даваш стручни мислења тука на темата тоа тие исто како јас да одам на темата за готвење да ти коментирам и да т и солам памет колку шеќер треба да ставиш во некоја торта така да оди уживај си на темите наменети на вас не се замарај со навибачи и Чкембари што и како решеле и како ќе решат ...
Ти гледај си ја твојата работа и коментирај во врска со темата... а со такви педерски финти немој да ми се правиш фраер тука на форумов и да ми кажуваш во кој подфорум и на која тема јас ќе коментирам.. јасно?!
Ако сакаш да докажуваш колку голем дерпе си, тогаш припремај се за следнава парада што ќе биде...велат во Битола ќе се одржела овој пат, затоа што скопјани као не биле доволно мажи да ги истепаат за првиот собир. :rolleyes:
Ај сега оди да прошеташ малку на чист воздух...

Дамите имаат предност :D

Ти гледај си ја твојата работа и коментирај во врска со темата... а со такви педерски финти немој да ми се правиш фраер тука на форумов и да ми кажуваш во кој подфорум и на која тема јас ќе коментирам.. јасно?!
Ако сакаш да докажуваш колку голем дерпе си, тогаш припремај се за следнава парада што ќе биде...велат во Битола ќе се одржела овој пат, затоа што скопјани као не биле доволно мажи да ги истепаат за првиот собир. :rolleyes:
Ај сега оди да прошеташ малку на чист воздух...

Чупе ај бе не замарај оди прај манџи фати си дечко шо си го пикаш газето каде што не му е место ?
Тие фрази и навреди(дрепе,куаквици и за геј паради0 може да си ги користиш за по дома а не на формуот !

...а ти што се замараш со таа пуста прослава на Комити/Вардар? Пукна веќе зошто немало прослава. Нема прослава од Х причини, а тоа тебе воопшто не треба да те засега. До сега на може 10 утакмици можеше да се види атмосфера како за прослава (што за вас е научна фантастика), плус дарувањето крв и изложбата на слики, затоа :cenzura:. Да не го заборавам и концертот во мај со гости од Загреб.

Зошто викавте дека Комити се пички што не дојдоа во Битола пред извесно време, иако тргнаа и ги вратија од железничка и на излез од Прилеп, а вие самите си измисливте некоја си забрана за во Скопје на реваншот, а и што е најтрагично, не ни мрднавте од дома да пробате да дојдете. Тоа на „најдобра“ група не и се случува, затоа, пак :cenzura:. Глава сечам дека, ако немаше (а и немаше) забрана, ќе дојдевте како и секогаш до 150 луѓе. После нас ќе ни кажеш, дека ни било страв од бројката за прослава, смешно.

Плус, кажи зошто не навивате на РК, бидејќи нели вие сте ракометни навивачи и РК ви е приоритет...?

Ќе почнам од назад од прашањето иако не поставено на вистинската тема тука нели сите се бориме за обединување и помирување :PНие оваа сезона не навиваме за рк.Пелистер поради што прецедателот на клубот не ни дава пиво и сендивичи за разлика како кај вас со михајло оти нели се откажавте дека нема да го бодрите ракометниот клуб пред една сезона за потоа да го смените миселењето маж рекол маж одрекол ;)кај нас е по коплицирана работата и сите знаат(потајно) зошто не одиме на натпревари на рк.Пелисетер се додека не се среат некој односи во клубот тешко дека некој ќе оди на ракомет организирано и мислам глупо е да збораме за ракомет оти и така врска немате од тој спорт а уште по малку да одите да го бодрите својот тим кометал или ватростална како ли беше ?Не и битно имш тема за нашиот клуб види таму коментари ќе ти стане јасно оти не оди никој ...во не званичен бојкот се сите оти преку кур му е дојдено од состојбите во клубот и не може да се решат ако не е лажам и вие една сезона не навивавте и го бојкотиравте вашиот фудбалски клуб а за ракометот да не правиме муабет ...
Глупо е да зборуваме за тоа што не бевте вие кај нас или вие кај вас оти сите ги знаеме причините исто така секој нормален нема за тоа што да збора а уште по малку да ве вреќа оти при сила нема правдина во оваа полициска држава така да можеби некој дечина ве вреќале ама од мене таква глупост сигурно не сте слушнале или некаде да сум пишал !Тоа што викаш дека ако сме иделе 150 души за мене не страшно по арно и 50 да бевме важно да дојдевме од колку ич ама тоа е нема сега враќање назад важно е да си го бодриме клубот а дали 50 или 150 или 500 за мене не е битно по добро 100 убај деца од колку 500 а полвина и повеќе шминкери за да се сликаат на фб и крај краева можеби ќе дојдеме 500 како последниот пат па да ве изнанадевме како што ве изнанадивме :D
Трето не се замарам јас туку разговараме за навивачи тоа се темите и што е нормално треба да ве критикувам на секоја грешка исто и вие нас муабетот е што чупето абер нема а коментира никој нема да се лути ако ти коментираш или даваш критика или било кој друг навивач и за крај не се замарам со вас туку си играм к*р поради големата грешка што си ја заборавивте прославата и роденденот знам дека ве боли ама тоа е следната година ќе дојде шалке или динамо што се секирате ако е забаено да не е забораено кај нас во Битола викаат :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom