Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
на шверцеро од `министерството за економија никој ништо не му можи за нив се е оправдано мме

Сејмени официјално ја подржуваат иницијативата за обединување на македонските навивачи и притоа ја подржуваме идејата сите заедно под едно знаме секако македонското на една иста трибина да застанеме и да ги подржеме нашите национални селекции во екипен спорт.
Со почит СЕЈМЕНИ!
можда и предтоа некој ова го има постирано ама ако го нема, за секој случај еве ја поддршката од сејмени !

за нив се е оправдано. а ние ќе одиме по судој.. `да се пишиме албанци, бугари барем ќе има кој да не штити`?!? (не е ништо ново, београдска сарма,, смилковци е српски подварок, истото шо го праеа со сведоците против хагарадинај)
сикрит келнер :tapp:

МакедонскаТифоСцена МакТифо-Сцена

пред 4 минути ·
  • СКАНДАЛ ВО КУМАНОВО!

Ми се допаѓа ·
    • На 2 луѓе им се допаѓа ова.

• МакедонскаТифоСцена МакТифо-Сцена На денешниов натпревар помеѓу Кумановo и Струмица, непосредно по истакнувањет на сонцето од Кутлеш на западната трибина, група обезбедување пратена од градоначалникот на Куманово, забрани истакнување на македонското знаме со изговор "Тргнете го знамето или ке бидете истерани од салата. Oва е вмровско знаме.".
      пред 3 минути · Ми се допаѓа · 9

Очигледно на некој не му одговара македонското вистинско знаме, со сонцето од Кутлеш! Ете кои се тие што ја делат Македонија на вмровци и сдсм овци.

срамота за Циц :tapp: и што се случи го тргнавте знамето ?

IMG_20121209_1256291-e1355056619366.jpg

IMG_20121209_130947-e1355056597255.jpg

Sum promasil. Zoso stoev naj levo i mislev deka do kraj e puno :)
Inace mislam deka ne trebase da se vlaga na teren.

Трибината беше полна сликиве се во второ полувреме при крај

Како поминавте денес во Ѓорче? Слики/видеа?
Повеќе информации?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom