Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Какви лигуши човече, не беше тој у Мавровка господинот Омер што му ги извадија лисиците на Кале неговите баџанаци а сега ми зборува за некое мешање на политиката во навивачките групи? И вика на крај демек македонските навивачки групи ќе тепале албанци по автобуси и улици а на дело тоа го прават они.

Licemerie ;)

Лелелеле, овја нашол да каже за тоа дека не требало да се напаѓаат луѓе по улица, овја нашол да каже за тоа дека политичките партие почнувале да влагаат у другите групи...обеси се бе лопар, можеш други да лажеш, нас не.

Шо се замарате со нив бе? Остајте ги нека зборат што сакаат, ние да гледаме за нас плановите дан и успеат. Дела, а не зборови :)
424832_376399465788337_852099741_n.jpg

Alfa prodolzuva so blamiranje :facepalm::facepalm:
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&eventId=59326

Zemale intervju od vodxata na Shverceri,kolku samo nisko padnale toa e......
Шпонов јаде гомна ќе страдале невини албанци, а он тепаше пред месец дена невини македдонци кој од Кавадарци дошле да гледаат репрезентација и со знамиња се прошетале низ бит пазар а тука ќе паламуди и ќе истерува правда.

Иначе само што доаѓам од продавница и на насловната страна на утрешниот Фокус осамна следниот наслов:

ОРДИТЕ СЕ ОСТРАТ КОЈ КОГО ЌЕ СОТРЕ!:pos:(Претпоставувам алудираат на моментот „сите душмани ќе ги сотреме„ ElNinho, oчигледно некој и во оваа песна гледа “фашизам“)

И ако не грешам сликата е од Комити, такви шалови мислам дека видов на сликата.

Iskreno ne ni znaev deka uste postoi toj vesnik/magazin/stoidae.Nikakov faktor ne se vo drzavava ,koj gi ebe :)

Alfa prodolzuva so blamiranje :facepalm::facepalm:
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&eventId=59326

Zemale intervju od vodxata na Shverceri,kolku samo nisko padnale toa e......

Овој зборува за политичко влијание во навивачките групи и за тепање невини луѓе по улица не ми се верува :tapp:

1.jpg
1.jpg

А за платениците Алфа и останатите медиуми кои по порачка пишуваат текстови за пари.. за свеќи да си ги дадат добиените пари.

Се испосраа овие од Алфа денеска,глумат објективност нешто,ова-она,па уште и "експерти" викнале муда за бубрези да продаваат,да не убедат во нивната објективност а целта им беше да го исплукаат навивачкото обединување.
Мршници,душата да им ја ебам смрдена/продадена,во право бил Лион што ги плукаше

Нека патат бе и ќе патат уште долго време, самите покажуваат колку не се прецизни и колку само глупости има во тие нивни изјави :eek: Едно само не ми е јасно. Зошто помирувањето го сфаќаат како сите групи да се обединили заедно да тепаат Албанци, да одат против власта и другите партии, да плукаат по медиумите итн. па тоа сами си го наметнаа бе... Зошто не сфаќаат дека навивачките групи нема да се вреѓаат и пресметуваат на натпревари...Соработка помеѓу нив бе, соработка. Што има тука толку лошо? Па не си Македонец ако не си се наежил на тоа што го направија ФА и Комити.

Ако толку си ги сакаат, се такви зетовци да си добијат ! :mad:

Овој зборува за политичко влијание во навивачките групи и за тепање невини луѓе по улица не ми се верува :tapp:

Прегледај го приврзокот 53710
Прегледај го приврзокот 53711

А за платениците Алфа и останатите медиуми кои по порачка пишуваат текстови за пари.. за свеќи да си ги дадат добиените пари.
ОД КАЛФА нема попредавничка телевизија само народот поспоро сфаќа некој работи, ИНАКУ ШТО ОВОЈ ЛИНГУРОВ работи во Министерство за Еконимија!
--- надополнето: 4 декември 2012 во 00:06 ---
Иначе само што доаѓам од продавница и на насловната страна на утрешниот Фокус осамна следниот наслов:

ОРДИТЕ СЕ ОСТРАТ КОЈ КОГО ЌЕ СОТРЕ!:pos:(Претпоставувам алудираат на моментот „сите душмани ќе ги сотреме„ ElNinho, oчигледно некој и во оваа песна гледа “фашизам“)

Фокус е ич да не се секираш не си го погрешила магзазинот а Фокус со години јаде бурек за Комити и све што е про Македонско!

Чекај, сигурно било орДите, да не било орЛите? :D

Мислам, очекувано беше, знаеме кои се новинари во Фокус, така да ништо чудно да се кења и по ова.

Сепак, сега тоа ќе биде проѕирно, со извртувања оти во текстот на песната никаде нема навреда. Сеа ако се сметаат они сами за „душмани“ не сум им ја крив. :D

Едно само не ми е јасно. Зошто помирувањето го сфаќаат како сите групи да се обединили заедно да тепаат Албанци, да одат против власта и другите партии, да плукаат по медиумите итн. па тоа сами си го наметнаа бе... Зошто не сфаќаат дека навивачките групи нема да се вреѓаат и пресметуваат на натпревари...

Види, сфаќаат и они убаво. Само друго пишуваат, т.е. друго сакаат да „пресликаат“, ваквите работи се лесни за манипулирање. :)

Незнам зашто воопштo се замараме со нив, нека си пишуваат они што сакаат никој не им забранува, а ние да си се фокусираме на нашата цел нај паметно би било :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom